У Ковелі судили генерала у відставці

0
0
У Ковелі судили генерала у відставці
У Ковелі на судили голову Ковельської міськрайонної організації Української спілки ветеранів Афганістану, генерала-лейтенанта у відставці Миколу Савосюка.

Ще у вересні 2016-го чоловік п’яним їхав за кермом і облаяв місцевого жителя посеред ночі, - повідомляє Район.Ковель.

А ще тоді він порушив правила зберігання, носіння та перевезення пневматичної зброї.

За вищевказаними фактами інспектор поліції 11 грудня 2016 року склав протоколи про притягнення відставного генерала до адміністративної відповідальності. Ці справи надійшли на розгляд суду 20 грудня.

Микола Савосюк в суді факт вчинення правопорушень не визнав, однак попросив суддю закрити провадження проти нього в зв’язку із закінченням строку для притягнення до відповідальності.

Одночасно пояснив, що пневматична рушниця належить йому, а щодо мисливської рушниці ІЖ-58М, то дозволу на носіння та зберігання такого виду зброї він не має.

Суд встановив, що вина Миколи Савосюка у вчиненні правопорушень повністю доводиться зібраними доказами.

Однак провадження підлягало закриттю у зв’язку із закінченням трьохмісячного строку, передбаченого для притягнення до адміністративної відповідальності.

Постановили також пневматичну рушницю, яка знаходилась на зберіганні у Ковельському відділі поліції, повернути Миколі Савосюку.

До слова, Савосюка судять не вперше, торік суд розглядав кримінальну справу проти нього. Тоді розкрили махінації, за якими генерал у відставці «приписав» собі нагородження орденом «Червоної зірки». Через це він незаконно отримав 2 348,64 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні