У Луцьку біля «Опери» горіла хата

2
-2
У Луцьку біля «Опери» горіла хата
У Луцьку загорілася закинута будівля.

Сьогодні, 24 січня, орієнтовно о 20:00 на вулиці Глушець(між нічним клубом Opera і автомобільною заправкою) горіла хата

Під час пожежі найбільше постраждали перекритя і дах. Як повідомив власкор Волинь24, у закинутій будівлі вже декілька років ніхто не жив, а останнім часом це місце "облюбували" безхатьки. У приміщенні повно сміття та іншого мотлоху.

Причини загорання поки невідомі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто почав полювати на безхатченків...? На притулок для собак є гроші,а для людей..?
Відповісти
Як можна жити в будинку коли біля нього завжди 20 років будівельний майдончик.Спочатку будуємо нічний клуб,торговий центр в результаті залишилися без води , газу і навіть під їзду для швидкої або тієї самої пожежної.Перед будівництвом будинок мали знести виділивши житло,але цьго не зробили .Для чьго ? Життя таке людей за людей не рахують.Зараз будуємо багатоповерхівку і не відомо чи є дозвіл на будівництво.Саме головне в цій проблемі те ,що всі структури і посадовці (чини) знають проблему і ніхто нічого не може вдіяти.Те що будинок від застройок весь потріскав і жити стало не можливо ні кого це не цікавить.На лист звернення отримано відповідь : ремонтуйте самі(щастя,здоров я)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні