У Луцьку планують утеплити дитсадки і школи

0
1
У Луцьку планують утеплити дитсадки і школи
У луцьких садочках з лютого почнуть проводити теплоізоляційні роботи за кошти, передбачені програмою НЕФКО.

У лютому розпочинаються роботи першого траншу інвестиційної програми «Підвищення енергетичної ефективності закладів бюджетної сфери міста Луцька», - повідомляє Волинська правда.

Угоду уклали у грудні 2016 року між Луцькою міською радою та Північною екологічною фінансовою корпорацією (НЕФКО) на суму 10 мільйонів гривень та грантовий контракт на суму 196 тисяч євро від фонду E5P.

За ці кошти утеплять фасади та дахи, замінять вікна та двері, проведуть реконструкцію системи освітлення та мереж теплопостачання в луцьких дошкільних навчальних закладах № 4,13,27,31; школах 1, 16 та 21, Палаці учнівської молоді.

Оскільки цей проект передбачає співфінансування міжнародних коштів і міського бюджету, то, щоб роботи почалися з встановлення енергозберігаючих технологій у двох луцьких садочках, потрібно щоб Луцькрада виділила свою частину.
Теги: освіта, діти
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні