«Плакала й просила, щоб Бог мене забрав»: дівчинка, яка писала передсмертну записку, розповіла, хто її побив

14
-13
«Плакала й просила, щоб Бог мене забрав»: дівчинка, яка писала передсмертну записку, розповіла, хто її побив
Дівчинка з рожищенського притулку, яка писала передсмертні записки мамі і завучу, розповіла, хто насправді її побив.

Зараз Надійка перебуває у реанімаційному відділенні Волинської обласної дитячої клінічної лікарні, - повідомляє Волинська служба новин.

Дівчинка розповіла журналістам, що її побили однокласники 18 листопада на уроці німецької мови.

«Вчителька повернулась до дошки – писала. Всі діти писали в зошитах, я теж. Раптом встав однокласник і вдарив мене лінійкою по голові. Я пожалілася вчительці, а вона не звернула на це уваги. Лише сказала: пиши. Потім він вдарив мене ногою в живіт», - розповіла потертіла.

Коли повернулася вчителька – дівчинка поскаржилася їй і стала плакати:

«А потім інший однокласник піднявся з першої парти, підійшов і теж мене копнув у живіт. Я почала плакати. Вчителька йому просто сказала, щоб мене не чіпав. Моя подруга його обізвала, а він її штовхув».

Далі, каже Надійка, хлопець скинув її зошити, вчителька змусила підняти.

«Далі третій однокласник мене лінійкою теж по голові вдарив. Я знов почала плакати і просити вчительку, щоб вона йому щось сказала. А вона мені пригрозила, що заведе в учительську. Потім мене знову вдарив в живіт ногою. Мені дуже став боліти живіт. І якраз задзвенів дзвінок на перерву, учитель мені сказала, що заведе мене в учительську. Бо я йому дала здачу – штовхнула в ліве плече», - розповіла дівчинка.

«І я написала записку: «Пробачте, мамо, я вас люблю, але не хочу жити, бо мені вже набридли ці знущання, і я сюди більше не повернуся», - розказала Надійка.

«Було таке, що мені в голові паморочилося і я падала. Але мене приводили до тями і знов давали но-шпу. Потім вже і їсти не могла – блювала. І навіть таблетки…. Одного разу було так боляче, що я ходити не могла, лягла на ліжко і сильно плакала, просила, щоб Бог мене забрав, бо я вже не витримую того болю», - поділилася дівчинка.

Тоді дівчину забрала швидка, її відвезли в лікарню і зробили операцію:

«Після неї мені було ще більш боляче. Я в реанімації плакала вголос, кажу до медсестри: тьотя, зробіть щось, мені боляче. А вона каже: закрий рота, чого ти тут скиглиш, зараз прив’яжу тебе і будеш спокійно лежати. А живіт у мене такий великий став, такого ніколи не було…»

На запитання про вітчима, чи не ображає її, відповіла:

«Тато хороший. Він нас любить. Він нас не б’є, от Ліану раз побив, бо вона п’є, курить і все з хати виносить, і нікого не слухає».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Найбільше мене шокує байдужість і ненависть дорослих. Як можна бути такими черствими і злими. Саме такий приклад вони подають і дітям ((((( тому я не дивуюся що діти такі жорстокі ростуть.
Відповісти
Як вчитель відреагував, чому не захистив??? Притягнути до відповідальності!!!таким не місце в школі! Через її байдужість скалічили дитину! А медсестру - в тюрму за хамство , халатність і неналежне виконання! І заставити усіх причетних виплачувати на лікування та реабілітацію дитини ( дай Боже, щоб допомогло )!!!
Відповісти
Це було в нашій школі. Такого бути не могло, вчителі в нас хороші
Відповісти
Гнать поганой метлой такую учительницу, а вместе с ней медсестру и директрису приюта
Відповісти
Или директора, извините, не знаю, кто там "праздником" правит
Відповісти
Так це ж в нашій школі....
Відповісти
ситуація, звичайно, жахлива, байдужість дорослих зашкалює. Але... Чому її били? Тільки тому, що підлітки жорстокі? У цій історії не вистачає причин побиття. і чомусь мені здається, що ця дитина про них мовчить. Хоча це й не виключає відповідальності дорослих за бездіяльність. правоохоронцям і соц. слуджбам точно є що робити.
Відповісти
Згідна з вами! Щось тут не чисто. Дівчинка щось недоговорює.....
Відповісти
Дитина перенеслася чотири операції просто з доброго дива? Пухлина, стома...та це просто жах, а ви: недоговорює... Ви з нею говорили????
Відповісти
Чесно кажучи я в шоці від вашого повідомлення. Які причини можуть виправдати удари дівчині в живіт? Насправді, якщо так били має бути суворе покарання незалежно від причин. Наше суспільство тупішає і звіріє від несправедливості та безкарності.
Відповісти
Все правильно говорите, якщо її там били всі мають бути наказані, а ви впевнені, що це правда? А от я впевнена, що це чергова мамина афера, бо дуже добре знайома з цією ситуацією і з мамою. Звичайно з дитиною сталася біда і їй потрібно допомогти, та винних не там шукаєте
Відповісти
сям'я, в якій проживає дитина, дуже дивакувата. мама має 3-тього чоловіка, велику суму кредиту, який погашає коштами, які отримує на дітей (стоїть на обліку як малозабезпечена сімя), і залишає дітей на 88-літню матір їдучи на заробітки. причина може бути навіть і не у вчительці, а в ситуації в сімї. вітчим "прикладає" руки до дітей.....
Відповісти
То ж так..... вчителька дивилася як Надію б'ють 5 раз ногою живіт і нічого не сказала і не захистила її.... да що ви люди подуріли.....????
Відповісти
ой, бедняжка! я представляю как это больно! меня в универе так же сильно били в живот, наверно мои органы от разрывов спасла только моя длинная норковая шуба
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні