Парковка біля луцького візового центру буде, коли потеплішає

2
2
 Парковка біля луцького візового центру буде, коли потеплішає
На вулиці Кривий Вал поставлять паркомати, знаки і нанесуть розмітку під час відлиги або ж вже навесні.

Про це в коментарі «Волинь24» розповів заступник луцького міського голови Сергій Григоренко.

Нагадаємо, на початку жовтня на вулицю Кривий Вал перенесли візовий центр. Відтоді горе-водії почали хаотично там паркуватись, тим самим створюючи незручності не лише іншим автомобілістам, а й пішоходам.

Втім, заступник луцького мера каже, що рішення вже знайдено – там облаштують платну парковку, як тільки буде можливість.

Зокрема, це зроблять або під час відлиги, або вже навесні, мовляв потрібно встановити знаки і залити бетонну основу для паркомату, а мороз цьому заважає.

До речі, і знаки, і паркомат уже придбані і лежать на складі комунального підприємства «Автопарксервіс».

«Паркомат лежить на складі підприємства, знаки куплені, всі погодження є, рішення виконкому про організацію парковки теж є. Тепер її потрібно облаштувати», - наголосив посадовець.

Зі слів Сергія Григоренка, на цій вулиці буде два паркомати: один – ближче до вулиці Глушець, інший – біля відділення Укрпошти.
Орієнтовно там буде 26 паркувальних місць.

Чиновник додав, що раніше по місту був тариф – 6 гривень за годину парковки, однак наразі його планують збільшити, адже зросли мінімальна зарплата та паркувальний збір. Відтак, тариф буде збільшений, але розрахунки ще тривають.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яка противна морда.
Відповісти
26 парко місць просто смішно там народу більше ніж на базарі , теж мені знайшли місце в самому центрі, відправилиб до авторинку до решти бариг той центр
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні