Ефект доміно: у Луцьку п’яний водій протаранив одразу п’ять автомобілів

21
0
Ефект доміно: у Луцьку п’яний водій протаранив одразу п’ять автомобілів
Серед ночі нетверезий водій у Луцьку пом’яв аж п’ять автомобілів, та через сильне сп’яніння навіть не зрозумів, що трапилось.

Аварія сталась близько третьої ночі 22 січня на проспекті Волі, - повідомляє власкор «Волинь24».

Водій Kia Rio на великій швидкості їхав проспектом Волі в напрямку Київського майдану. Не впоравшись з кермуванням, він протаранив Volkswagen Passat, а той – ще чотири авто, що були припарковані біля нічного клубу «Опера».

Кілька машин зазнали серйозних ушкоджень, а один з водій звернувся за допомогою до медиків – у нього травма спини.

Винуватець аварії надув у драгер – аж 1,73 проміле алкоголю. Йому доведеться відшкодовувати збитки, однак водій своєї провини не визнав і, схоже, навіть не зрозумів, що трапилось і де він знаходиться.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вночі потрібно дома спати, а не побарах соватися. Нічні ригаловки потрібно обмежити 1годиною ночі.
Відповісти
"Нічні ригаловки" закривати не потрібно, лише треба лишатись людиною і не сідати за руль п"яним. А то закривай не закривай якщо людина гнида, то вона і в 23 год. сядеза руль в не тверезому стані
Відповісти
Дуже влучно Ви сказали. Це про нього
Відповісти
МАЖОР ,,,,
Відповісти
Хто мажор?? ??? Перестань. Чмо чмом.
Відповісти
Подумаэш в*бав пару колимаг, страхова компенсуэ
Відповісти
коли водій п"яний страховка не діє
Відповісти
Ще й яке чмо!!!!
Відповісти
це психіатр, що відмічав призначення головного лікаря!!!!!!!!!!
Відповісти
І то "спеціаліст" до якого люди звертаються з своїми проблемами. Яким же диб**** треба бути щоб так нажравшись за кермо сідати.
Відповісти
Я не виправдовую вчинок, але ви ж не знаєте людини, а дозволяєте собі ставити під сумнів його професійність. Яке відношення має особиста ситуація до професійної діяльності? Всі помиляються, в житті різні бувають ситуації і емоційні стани. З чого ви взяли що психологів це не стосується? Вони такі ж люди, живі і емоційні, можливо навіть більш чутливі інколи ніж інші. Кожен хай відповідає за свої вчинки насамперед перед собою. Люблять же в нас "кидатись камінням", хоча безгрішних на цій землі нема нікого.
Відповісти
Дозволяю. Знаю. Рахую, що має. З чого Ви взяли, що я так думаю, цікаво? Десь в тексті набачилось відношення до професії загалом?
Відповісти
Повністю погоджуюсь. Люди у нас дуже люблять гадити в коментах. А поспівчувати людині не вміють. Ще й приплітають професію і добру людину роблять монстром.
Відповісти
Він добре справляється і сам, ніхто не робить.
Складається у мене враження про наявність у Вас обох суперсил, знати, що хто вміє, думає. А ні, це ж давно відомий процес - фантазування.
Відповісти
Ніяких фантазій. Прості старі істини: гадити треба у вбиральні, а у світ, в тому числі інтернет, треба нести тільки позитив. А Ви і "оратори" вище в даному випадку явно щось наплутали...
Відповісти
Альо, народ, не судіть людину, поки "не вдягнули його взуття і не пройшли його дорогою". Всі іноді помиляються. І шкодують про свої помилки. Чи ви всі тут безгрішні на форумі?????? Зло, яким ви тут поливаєте хорошу людину, яка помилилася, вернеться кожному по закону бумеранга. Будьте добрішими!
Відповісти
От- от. Хороший спеціаліст і хороша людина.
Відповісти
Автор статті, ви рахувати вмієте до п"яти???? Скільки машин він пошкодив???? І це не єдина брехня тут. Висвітлюйте події чесно. Між іншим наклепи в нашій державі тягнуть притягнення до відповідальності!
Відповісти
Навіть по фото видно що постраждало 4 авто і 5те самого винуватця)) і наврят чи там вже аж такі "серйозні" ушкодження у всіх) Ну подряпав пару бамперів) Та тут в статті багато "натягнутих за вуха" фактів, щоб цікавіше народу читати було, типу екшн місцевого розливу) от горе-писаки)))
Відповісти
І от знаючи на 100%, що в статті є брехня, при чому навіть у назві, як потім можна далі вірити їх новинам??? Мабуть, треба зовсім не читати таку об"єктивну пресу.
Відповісти
Це Пенцак?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні