Луцькі медики просять фінансову компенсацію за лікування селян

5
-3
Луцькі медики просять фінансову компенсацію за лікування селян
У Луцькому медзакладі хочуть фінансову компенсацію за лікування мешканців навколишніх сіл, бо вони складають майже половину пацієнтів.

Під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 18-го січня головний лікар КЗ «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги №3»Віктор Максимюк звітував про роботу в 2016-му році, - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

«Торік ми обслужили 25366 осіб, з яких 1232 – діти. З цієї кількості хворих 10333 – жителі сіл. Люди кажуть, що велосипедом швидше сюди доїхати, ніж в їхній медзаклад. В 2016-му ми встановили один із найсучасніших флюорографічних апаратів в області та запустили його в роботу», - розповідає Максимюк.

Своєю чергою, перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев попросив головного лікаря написати лист про компенсацію за обслуговування сільського населення.

«Багато людей звертаються до лікарні із сіл. Напишіть звернення на ім’я Луцького міського голови щодо субвенції. Вкажіть в ньому кількість пацієнтів з сіл. І будемо говорити з сільрадами щодо компенсації з медичної субвенції», - запевнив Яковлев.
Теги: медицина
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
там статистику малюють як iм захочется.. приймуть 10 людей а намалюють 25!
Відповісти
а компенсацiя кому пiде? Максимюку в карман? ????
Відповісти
То тi люди не безкоштовно там обслуговуються! платять за карточки, аналiзи, обстеження, дяку лiкарям.....
Відповісти
То вiн таким чином хоче приэднати населення Княгининiвськоi громади до 3 полiклiнiки!!! грошi залучатимуться..... на деребан звичайно!
Відповісти
Точно, як у бібліотеках, прийде одна людина, а вони допишуть 100.Як прочитала в Інтернеті,що в бібліотеках по 25 тисяч людей,то сама злякалася. Невже це правда,аж смішно стало
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні