Волиняни і далі «ведуться» на «банківську» аферу

0
2
Волиняни і далі «ведуться» на «банківську» аферу
Дедалі більше волинян потерпають від аферистів, які представляються працівниками банку.

Про це написала у Фейсбуці прес-секретар «ПриватБанку» у Луцьку Оксана Швець.

«Останніми днями знов готовували багато відповідей на запити ЗМІ стосовно ошуканих громадян. І майже всі вони стали жертвами шахраїв через власну довірливість та необачність. На жаль, люди продовжують вірити дзвінкам від "СБ банку" та розголошувати свої персональні дані - коди, секретні паролі тощо», - написала вона.

Жінка також зазначила, що волинянам часто приходять смс-повідомлення з інформацією, що рахунки та картки клієнта заблокують. Є й такі шахраї, що телефонують від імені служби безпеки банку.

«Друзі, ще раз звертаємо вашу увагу, що ці повідомлення є фейковими, та просимо ігнорувати цю інформацію, не телефонувати на зазначені в смс номери та не поширювати необґрунтованих чуток», - написала авторка.

Також нагадала, що «ПриватБанк» ніколи не запитує ніяких конфіденційних та персональних даних клієнтів у телефонному режимі та закликає клієнтів не телефонувати у відповідь на незнайомі номери.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні