Сказали, хто хоче стати головлікарем Волинського спеціалізованого будинку дитини

0
0
Сказали, хто хоче стати головлікарем Волинського спеціалізованого будинку дитини
Оприлюднили імена людей, які претендують на посаду головного лікаря Волинського обласного спеціалізованого будинку дитини для дітей з ураженням центральної нервової системи з порушенням психіки.

На цю посаду претендує двоє осіб, - повідомляє Волинський інформаційний портал.

Їхні кандидатури депутати обласної ради розглядали 20 січня під час засідання постійної комісії з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства.

Волинський обласний спеціалізований будинок дитини для дітей з ураженням центральної нервової системи з порушенням психіки існує ще з 40-х років минулого століття.

Торік тут прийняли 305 дітей. До слова, це єдиний заклад в області, який здійснює ранню реабілітацію, фактично з місячного віку.

На посаду головного лікаря будинку дитини претендує двоє осіб: Володимир Алейніков, який нині виконує обов’язки очільника закладу, та Сергій Левчук, який працює в обласному центрі здоров’я та є сімейним лікарем.

Вислухавши обох претендентів, депутати обласної ради одноголосно віддали перевагу Володимиру Алейнікову. Остаточне ж рішення ухвалюватиме сесія.
Теги: медицина
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні