«Українське питання – в другій десятці», - волинський нардеп Гузь про плани Трампа

2
-3
«Українське питання – в другій десятці», - волинський нардеп Гузь про плани Трампа
Волинський нардеп Ігор Гузь розповів про перші кроки Дональда Трампа на світовій арені та перспективи співпраці Америки з Україною.

На думку політика, щоб реально все це оцінити, потрібно стати на місце рядового американця, який голосував за Трампа. Адже в Україні дещо таки викривлене про нього бачення, - повідормляє прес-служба нардепа.

«Трамп кинув виклик системі. Він балотувався від Республіканської партії, але все це перевернув: і питання нелегальної міграції, зокрема, з Мексикою, особливо для південних штатів, - це одна із найбільших проблем… І сказав, що буде займатися темою робочих місць. Коли у своєму Твітері «наїжджав» на провідних автовиробників. Він писав: не у Мексиці, і не в Китаї, ви повинні будувати великі автомобільні заводи, а в нас - на території США», - зауважив він.

Ігор Гузь вважає, з огляду на те, як тривала виборча кампанія Трампа, «ті кроки є абсолютно правильними, і їх чекають його виборці. І тут немає нічого екстра неординарного.

Щодо перспектив співпраці з нашою державою, то, на думку народного депутата, «українське питання – в другій десятці. «Нам треба цю ситуацію змінювати. Тому що, в першу чергу, буде питання Сирії, де йде війна, як і в нас. Але там вона в такій активній фазі. А також питання Brexit і співпраці безпосередньо США з ЄС. Багато питань залишається з приводу дій Трампа щодо Китаю - і це одне з основних. Плюс Росія, звичайно. Відбуватимуться зустрічі з Путіним, які будуть у них акценти…».

Гузь каже, що треба мобілізувати всі наявні українські сфери впливу в міжнародній політиці.

«Звичайно – це МЗС, наші друзі в Європейському Союзі. Це - сотні республіканських сенаторів і конгресменів, які стоять на проукраїнській позиції. Це - українська діаспора. Весь цей арсенал нам варто застосувати, аби підняти «градус» українського питання в адміністрації Трампа. Все – у наших руках. Треба тільки активно працювати».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
шо вонооо мелеее.... ікспєрд
Відповісти
Поліський політолог )))) Просвітив лошар
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні