«Ми сьогодні з Обамою йдемо», - очільниця Волинського центру зайнятості пішла у відставку

2
-2
«Ми сьогодні з Обамою йдемо», - очільниця Волинського центру зайнятості пішла у відставку
Керівник Волинського обласного центру зайнятості покидає свою посаду.

Про це йшлося під час прес-конференції в обласному центрі зайнятості з приводу змін у структурі.

Сьогодні, 20-го січня, Раїса Кучмук останній день на роботі. Завтра вона йде з посади за власним бажанням. Каже, що хоче відпочити та робить це для того, аби реформа в службі зайнятості в області швидше відбулася, - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

«У житті кожної людини бувають такі повороти, настав він і в мене. От, держава продовжила мені трудову участь до 60 років, а я розраховувала до 55. То мені потрібно трохи перепочити, чи зайнятися іншою діяльність. Мене попросили, чи я йду за власним бажанням – питають люди, то я відповім – за власним бажанням. У мене є аргументи, що я маю цю посаду залишити, щоб у нас реформи розвивалися ще стрімкіше. Ми сьогодні з Обамою йдемо, тепер матиму більше часу читати», - розповіла пані Раїса.

Та запевнила, що свою активну громадську діяльність буде продовжувати.

«Мабуть, найближчим часом я скористаюся своїм страховим випадком й спробую набути статус безробітної. Але пройде ще трохи часу й ви про мене почуєте, я не та людина, яка заляже «на дно»,- запевнила Раїса Кучмук.

Наприкінці брифінгу вона подякувала всім за співпрацю.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
весь колектив за вами буде скучати. Але певно і скоро весь колектив з вами поєднається-службу треба ліквідувати. Користі з вас як з бика молока.
Відповісти
Цей центр зайнятості так потрібен, як і ці біблітеки Луцька,яких 15 штук. крім університетських. Користі ніякої, читачів нема,один піар і граються з дітками, провдять всякі вечори,ніби ми не прочитаємо про письменників чи інші теми Інеті. Совдепи живуть 70 роками.А сидить і цих бібліотеках куча туніядців,які ще причому одерпжують зарплату більшу шахтарів 5-10 итсяч.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні