ДТП у Луцьку: слизька дорога і «зім'ята» машина

1
-5
ДТП у Луцьку: слизька дорога і «зім'ята» машина
В Луцьку іномарка втаранилась в рейсовий автобус.

Аварія сталася у п'ятницю, 20 січня, о 8:50, на вулиці Володимирській, - пише інформаційне агентство Волинські новини.

Водій Фольксвагена, через ожеледицю на дорозі не встиг загальмувати та в’їхав в автобус.

За словами патрульного поліцейського, який працював на місці пригоди, водій іномарки допустив зіткнення, бо не дотримався безпечної дистанції позаду автобуса, який загальмував на переході, аби пропустити пішохода.

В результаті аварії, автобус дістав подряпини бампера, легковику ж дісталося сильніше: пошкоджено бампер, радіатор, передні фари та вщент зім’яло кришку капоту. На щастя, ніхто з учасників ДТП не постраждав.

Водій Фольксвагена, в коментарі журналістам ІА Волинські Новини заявив, що причиною ДТП вважає не власну необережність в обранні дистанції, а слизьку дорогу на вулиці Володимирській, на якій просто не можливо контролювати авто в процесі гальмування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому в таких ситуаціях пишуть що водій не дотримався дистанції. Краще б написили в держави нехватка піску із сіллю. Дороги в дуже поганому стані вибоїни в коліна. Але ми з цим боремось
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні