Зять Дональда Трампа - родом з Підгайців

4
11
Зять Дональда Трампа - родом з Підгайців
Новоспечений президент США Дональд Трамп має доньку зі справжнім українським ім’ям Іванка, яка виходить заміж за чоловіка з дуже навіть українським прізвищем Кушнір.

А ще зять Трампа нещодавно розказав про свої українські коріння, - пише tenews.org.ua.

Ще цікавіше, що ці корені родина Джареда пустила колись у тернопільських теренах. Наразі два міста в області називають батьківщиною дідів-прадідів Джареда - Козова та Підгайці.

В просторах інтернету є спеціальні сайти, присвячені генеалогічним деревам. Саме там зазначено, що дід мами Джареда Давид Штадтмауэр народився в селі Підгайці. А ще хтось з родини мешкав у Козовій.

Про своє коріння по лінії батька Джаред Кушнір розповів під час виборчої кампанії. І дійсно з Тернопільщини у двадцятих роках минулого століття виїхало багато єврейських сімей у США. Родичі, що лишились у рідних домівках, пережили потім багато лиха - і Голокост, і війну. Кажуть, що саме до меморіалу пам’яті Голокосту вперше приїжджала у 1991 році Сирил мати зятя Дональда Трампа.

Інавгурація нового президента США Дональда Трампа відбудеться уже сьогодні, 20 січня, тому час починати чекати гостей з за кордону.

Довідково:

Підгайці — місто, районний центр в Тернопільській області. Розташоване за 70 км від міста Тернопіль, на правому березі річки Коропець (басейн Дністра).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Іду жити в підгайці... Там буде як в амариці....
Відповісти
ага, з якої пори євреї - це українці? чи так само як Куніс і Спілберг? укр. ЗМІ знову несуть фігню
Відповісти
Ну то затвердіть нарешті визначення поняттям "українець", "український народ" та "народ України" вкупі з визначеннями понять "культура України" та "українська культура". А то поляк та підданий польського короля Богдан Хмельницький для вас вже український герой, російськомовний письменник Микола Гоголь - український письменник, а етнічний росіянин Корольов - український винахідник тощо. То чим єврей гірший?
Відповісти
А що є сумніви щодо Куніс ? Її мама заявляла, що вони з України
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні