--> Помер колишній мер Луцька Антон Кривицький | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Помер колишній мер Луцька Антон Кривицький

11
-3
Помер колишній мер Луцька Антон Кривицький
Після хвороби і тривалого лікування відійшов у вічність екс-мер Луцька Антон Кривицький.

Про це "Волинь24" cтало відомо з власних джерел.


Антон Федорович Кривицький народився 8 червня 1945 року у селі Виноградне Одеської області.

Трудову діяльність розпочав у 17 років слюсарем на Луцькому електроапаратному заводі. В 1969 році отримав диплом інженера-будівельника Львівського політехнічного інституту, працював за обраним фахом у Луцькому заводоуправлінні будівельних матеріалів.

Закінчив Вищу партійну школу при ЦК КПУ.

З 1984 року працював в органах місцевого самоврядування. Спершу головою Нововолинського міськвиконкому. У1987-1991 роках – головою Луцького міськвиконкому.

У 1991-1992-му був першим заступником голови Волинського облвиконкому, у 1992-1994 роках – головою комітету інвестицій, будівництва, архітектури і містобудування Волинської облдержадміністрації.

З 1994 року тричі обирався Луцьким міським головою.

2000-2004 — секретар Волинського обкому СДПУ(о), виключений із партії постановою політбюро СДПУ(о) за «неправильну» поведінку під час «Помаранчевої революції».

2006-2010 - начальник головного управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Волинської облдержадміністрації.

У грудні 2010 року став радником луцького міського голови Миколи Романюка.

Антон Кривицький – член-кореспондент академії підприємництва та менеджменту України, кандидат економічних наук.

Йому присвоєно звання «Заслужений економіст України». Нагороджений Орденом Президента Грушевського за розбудову держави, двома медалями, ювілейними нагородами української православної церкви Київського та Московського патріархатів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вічна пам'ять
Хороша була Людина
Відповісти
Земля пухом. Хороша була людина. Мої співчуття сім'ї та рідним.
Відповісти
Земля пухом
Відповісти
Вічна память.Співчуття рідним.
Відповісти
Багато зробив доброго для розвитку Луцька. Достойна людина!!!!!
Відповісти
ти добре подумав?
Відповісти
Вічна память
Відповісти
Земля пухом,Співчуття рідним,Скорбім
Відповісти
Вічна пам'ять
Відповісти
Антона Кривицького я знав особисто і кілька разів із ним спілкувався. Антона Кривицького, коли він ще був /головою Луцького міськвиконкому, а потім мером міста Луцька іноді можна було зустріти прямо на вулиці /він на відміну від сьогоднішніх владців часто прогулювався по вулицях Луцька/. Антон Кривицький в м. Луцьку всім відома людина, він був дуже грамотний фахівець комунального господарства міста, завжди культурний і ввічливий до кожного це у нього було.
Але якщо уважніше проаналізувати те, що він зробив у місті Луцьку, то до його "діяльності" виникає дуже багато питань...
Антон Кривицький знав мене особисто і зі мною кілька разів спілкувався по робоччих питаннях.
Мене призвали до армії з міста Луцька (коли я йшов на службу до війська я не виписувався із своєї квартири за адресою: м. Луцьк вул. Лобачевського 1/5, щоб потім відслуживши у війську повернутися назад додому в м. Луцьк, так як це по Закону). Але чому так сталося, що в той час, поки я - Житінський Борис служив у військах Української Держави, залишивши свою домівку і свою матір Валентину Житінську в місті Луцьку, Волинської області. Луцькі владці (завідуюча відділом приватизації Луцького міськвиконкому Грабко Ала, спільно з посадовцями ЖЕк № 3 та Луцькими продажними міліціонери, підробивши ряд документів, мене НЕЗАКОННО виписали із моєї домівки, пограбували мою квартиру за адресою: м. Луцьк, вул. Лобачевського 1/5. - спалили будинок, а мою матір Валентину Житінську пограбували, переоформили виплату її пенсії на підставних шахраїв (віктора, світлану і юлію), вивезли за місто і вбили. І мою квартиру за адресою: м. Луцьк, вул Лобачевського 1/5 незаконно приватизували на підставних шахраїв: віктора, світлану, юлію.
Коли я - Борис Житінський повернувся із військової служби додому в м. Луцьк, то замість дому мене чекало видовище: розграбованої, спаленої і переоформленої на підставних шахраїв квартири, пограбований труп моєї матері Валентини Житінської.
Коли-ж я військовослужбовець Борис Житінський звернувся за захистом своїх законних прав на мою квартиру в м. Луцьку до керівників міста Луцька (в тому числі до вже сконалого Антона Кривицького і його помічниці-фальсифікаторши Грабко Алли), а також до керівників української держави, то "очільники" міста Луцька і Волинської області, щоб я - Борис Житінський не просив повернути мені моє житло в м. Луцьку сфабрикували відносно мене - Бориса Житінського ЗАДНІМ ЧИСЛОМ кримінальну справу в м. Луцьку, пограбували мене, і незаконно посадили до Луцького СІЗО.
Антон Кривицький це все не знав, бо подібне "творилося" в м. Луцьку із його відома...
Знав...Кривицький...знав..., а коли до Антона Кривицького постраждалі зверталися по допомогу, то Антон Кривицький пихато надував щоки і ..."включав дурня" нічого не роблячи..., бо Антон Кривицький не бажав відповідно до Закону врегульовувати в м. Луцьку ці питання, а займався виключно питаннями особистого збагачення і самопіару.
І хіба лише мене одного таким НЕЗАКОННИМ способом позбавили житла в м. Луцьку при "керуванні" Антона Кривицького ? Подібним НЕЗАКОННИМ чином Луцькі владці багатьох жителів міста Луцька позбавили житла. Хіба лише одну мою маму: Валентину Житінську таким НЕЗАКОННИМ способом звели зі світу в м. Луцьку при "очільнику" Антонові Кривицькому. Подібним чином, в м. Луцьку багатьох жителів загнали у домовину при "керуванні" Антона Кривицького.
То тепер після смерті цього одного із "очільників" міста Луцька у мене є лише бажання сплюнути проклинаючи його ім'я. Так само, як і після кончини кожного із "тих" хто себе вважає "очільником", а насправді думає лише про себе, а на жителів міста йому наплювати.. Тому, немає причини для того, щоб про таких, як Антон Кривицький по їхній кончині писати хвалебні оди, треба писати правду, Антон Кривицький, то була погана людина...
Відповісти
Про мертвих або добре, або нічого
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні