--> У Луцьку вже готові до хрещенських купань. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку вже готові до хрещенських купань. ФОТО

0
-2
У Луцьку вже готові до хрещенських купань. ФОТО
Луцькі водойми, в яких православні священики освячують воду на свято Богоявлення 19 січня, уже готові зустрічати вірян.

На річці Стир, куди разом із митрополитом Михаїлом прийдуть прихожани УПЦ КП, та на Теремнівських ставках, де освячуватимуть воду священики УПЦ, уже підготували ополонки.

Нагадаємо, лучани матимуть можливість приєднатися до освячення води в міському центральному парку, на Теремнівських ставках чи в селі Жидичин.

Святковий хресний хід від Свято-Троїцького собору розпочнеться о 12.00. Традиційно митрополит Михаїл освячуватиме воду у річці Стир – на пляжі Центрального парку ім. Лесі Українки.

Також прихожани УПЦ КП для богоявленських занурень зможуть поїхати у Жидичин. Там освячувати воду будуть на річці Стир у напрямку Княгининка неподалік об’їзної дороги. О 9:00 почнеться Божественна літургія у Свято-Миколаївському чоловічому монастирі. Об 11.00 – хресний хід на річку, а тоді – купання.

Прихильники УПЦ МП купатимуть на Теремнівських ставках. Об 11:00 у місцевому храмі Воздвиження Хреста Господнього розпочнеться Божественна літургія, а тоді – купання на ставках.

На річці Стир
На річці Стир
Теремнівські ставки
Теремнівські ставки
Ще одна ополонка на Теремнівських ставках
Ще одна ополонка на Теремнівських ставках
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні