Луцький виконком дозволив «Порт-Сіті» працювати цілодобово

7
-2
 Луцький виконком дозволив «Порт-Сіті» працювати цілодобово
Члени луцького міського виконавчого комітету продовжили режим роботи торгово-розважального центру «Порт-Сіті».

Про це стало відомо у середу, 18 січня.

Зокрема, члени виконавчого комітету дозволили багатофункціональній арені «Порт-Сіті» (роледрому) працювати до півночі, кінокомплексу, боулінгу та загалом торгово-розважальному центру – цілодобово.

При цьому начальник управління розвитку підприємництва і реклами Олександр Козлюк запевнив, що при прийнятті цього рішення чиновники врахували усі зауваження щодо роботи торгово-розважального комплексу, зокрема історію з побиттям дівчинки.

«Поліція пояснила, що інцидент був не на території «Порт-Сіті», - наголосив посадовець.

Втім, член виконкому Андрій Парфенюк зазначив, що подібні історії поблизу ТРЦ відбуваються не вперше, мовляв біля «Порт-Сіті» постійно збираються великі групи підлітків, які «курять, вживають спиртні напої і штовхаються».

«Минулого року я особисто розтягував там підлітків, запитав охоронця, чому він не втрутився, а він каже: «А воно мені потрібно?», - розповів чоловік.

Заступник луцького мера Юрій Вербич також наголосив на тому, що поліція повинна перевірити, чи збираються там неформальні зібрання.

Міський голова Микола Романюк дав доручення патрульній поліції організувати чергування поблизу торгово-розважального центру та врешті навести там порядок.

При цьому, зі слів мера, працівники «Порт-Сіті» не мають права нікого «навіть за руку взяти» за межами закладу, єдине їхнє право – викликати поліцію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ура! Тепер будем лохів мачіть В сартірах цілодобово....
Відповісти
Будемо надіятися,що тебе будуть мочити в сартірі в колонії для малолітніх
Відповісти
Громада чекає інформаціі про власника порт сіті. Хочеться почути коментар адміністраціі з приводу останніх невтішних подій. Чи вам таке журналістське розслідування нецікаве?..
Відповісти
Те портсіті взагалі потрібно закрити. П"яної та накуреної дітвори там дуже багато перебуває. Поліція не патрулює в районі того закладу.
Відповісти
співчуваю працівникам....
Відповісти
славна полиціція заминае фант побиття в порт-сіті! слідчий в телефонній розвв ввдповів- " а яка різниця де побили, що для вас це важливо, всерівно відповідальності ніякою" і не допитав жодного свідка зі сторони потерпілої!!!! а висновки вже зробив!!! а векі мужновлаці кажуть що врахували все! Для них це норма! от давацте дочекаемось коли когось з їхніх дітей побють то тожі вони битро підіймутььсвої ж-пи пртумуть вірне рішення а не затуманяне грошима!!!
Відповісти
Слухайте Мама реально в Порт Сіті мама позитивних моментів .моіх дітей чомусь не б'ють вони постійно відвідують цей заклад.якщо це ваша вина не треба перекладу вами це на інших.Вже всім відомо що ніхто Вашу дочку саме в торговому центрі не бив є публікація з відео в Інтернеті.
Гроші які і хто може платити?головою треба думати.
Якщо це не на території центра відповідно там всім побарабану.
Якщо побили доньку неповнолітні їм тим більшепобарабану.
ДАЙТЕ СПОКІЙ ВСІМ ВЖЕ РЕАЛЬНОНАБРИДЛИ ЗІ СВОЄЮ правдою !
І головне вона чомусь лише Ваша.Іви ніяк не хочете сприйняти реальність
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні