Банк заблокував волинянину картку, бо той поділився її номером

1
1
Банк заблокував волинянину картку, бо той поділився її номером
На Волині чоловік судився з «Приватбанком», оскільки банк заблокував усі його картки.

Про це йдеться на сторінці Юридичної агенції Укрюрпослуги у Фейсбуці.

«Вчора був у судовому засіданні. Судився з Приватбанком щодо того, що банк заблокував всі наявні картки клієнта, із формулюванням «за ведення підприємницької діяльності», йдеться у повідомленні.

«Виявляється, відповідно до «Умов та правил надання банківських послуг» заборонено передавати інформацію про карту третім особам.

«Причому «передача інформації про карту», це коли Ви повідомляєте комусь реквізити вашої картки, для того щоб вам перекинули гроші. Ну скажімо ви студент і тато/мама/бабуся/дід перекидають вам гроші на життя, або Ви продали через ОLХ старий телефон і повідомили реквізити картки, щоб вам перекинули гроші, або ви витратили всі гроші на відпочинку і просите друзів поповнити вам рахунок», - написав автор.

Тож якщо ви потрапили у таку ситуацію – будьте готові, що карту можуть заблокувати.

«А якщо банку не сподобається інтенсивність з якою надходять гроші, то вашу карту заблокують точно. Гроші після блокування картки вивести не можна ніяк, лише через суд. Справу виграв, але як кажуть «осадочок залишився», - резюмував автор.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бардак . я регулярно поповняю сам свою картку. так як користуюся приват 24
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні