Мати школярки, яку побили в торговому центрі, напише заяву на охоронця

3
-4
Мати школярки, яку побили в торговому центрі, напише заяву на охоронця
Мати дівчини, яку побили в ТРЦ «ПортCity», що у Луцьку,скаржитиметься на бездіяльність охорони та закладу в прокуратуру.

Нагадаємо, група підлітків напала на 14-річну школярку, коли та гуляла торговим центром «ПортCity». Дівчину відвели в туалет, де жорстоко побили. В результаті дівчина отримала тріщину, струс мозку, сильну гематому ока.

Нападники сказали одній зі своїх подруг вдарити Дарину, на що вона почала бити школярку в груди, лице, в область нирок. В результаті побоїв лікарі діагностували в Дарини травму ока, струс мозку та тріщину, - повідобляє інформаційне агентство Волинські новини.

За станом на 17 січня постраждала все ще перебуває в лікарні та отримує крапельниці. Дівчина не встає з ліжка, а гематома перейшла і на інше око.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:
У луцькому торгово-розважальному центрі "ПортCity" працівник впав зі сходів.

Зі слів мами постраждалої Дарини, інцидент бачив охоронець «ПортCity». Проте, не став розбороняти їх чи викликати поліцію, а просто виштовхав їх на вулицю. З цього приводу пані Дарина готує скаргу в прокуратуру на бездіяльність персоналу торгово-розважального центру.

Не зважаючи на те, що інцидент – доволі резонансний, а постраждала отримала серйозні травми, коментувати подію в адміністрації торгово-розважального центру відмовились.

«Ми нічого не чули з приводу цього інциденту», - розповіла діловод торгового центру пані Оксана.

Не захотів спілкуватись з журналістами і начальник служби охорони закладу пан Володимир, мотивуючи це тим, що без відома адміністрації не буде спілкуватись з пресою. Натомість, як розповіла мама постраждалої в бійці школярки, їй він заявив, що охоронець, який виштовхав дітей на вулицю, забачивши бійку і навіть не викликавши поліцію «зробив все правильно».

Директор ЗОШ №5 міста Луцька, де навчається ймовірна винуватиця побиття Дарини Марта Г. Валерій Півницький зазначив, що до нього стосовно бійки вже звертались правоохоронці, яким він повідомив, що насправді в бійці брали участь декілька підлітків з двох різних компаній. Також, з його слів, в інциденті замішані інші особи, які могли бути ініціаторами конфлікту.

«Діти розповідають різні версії, вигороджуючи себе і звинувачуючи інших. Ми передали матеріали слідству, вони займаються розслідуванням», - зазначив директор.

Також Півницький зазначив, що в Марти Г., яку мама побитої школярки називає винуватцем інциденту, навчання та дисципліна – на «слабенькому рівні».

«На гуртки та секції вона не ходить. Раніше про бійки ми не знали, проте вона постійно ходить на раду профілактики школи через неуспішність та пропуски уроків. З нею ми працюємо постійно», - каже Валерій Півницький.

Редакція намагалась поспілкуватись з Мартою Г., яка, зі слів мами постраждалої, побила її дитину. Проте, її мобільний номер не відповідає вже другу добу. Однокласники Марти розповідають, що вона вже декілька днів не ходить до школи.

Натомість вчора, 16 січня, мама ймовірної нападниці Марти Г. написала заяву в поліцію про побиття її доньки Дариною, яка нині зі струсом перебуває в лікарні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щодо виховання підлітків...їхнім батькам на даний день 35-55 років в середньому ,де ви?батьки?Чим займаються ваші діти?Читають,вчаться,відвідують гуртки,спортивні секції? Чи п.ють пиво в тому ж портсіті?
Відповісти
Мартина поведінка з однолітками була відома в школі.Мама Марти завжди звинувачує чужих дітей. Замість того щоб вчасно реагувати на неадекватну поведінку своєї дочки,вона її захищає і не вникає в проблему.Ось і жахливий результат.
Відповісти
Вибачте але я дурна,бо пишу всіляку херню. Бо я з нею не дружу.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні