Лучани проти загальнобудинкових лічильників

1
1
Лучани проти загальнобудинкових лічильників
Лучани виступають проти встановлення загальнобудинкових газових лічильників.

Таку петицію зареєстрував Петро Лавринюк в Єдиній системі місцевих петицій.

Встановлення загальнобудинкових газових лічильників підвищує оплату за користування газом.

"Встановлення загальнобудинкового лічильника обліку газу, а в подальшому – нарахування на зареєстрованих мешканців у квартирах зумовлює значне збільшення оплати за газ, що категорично недопустимо", - йдеться в петиції.

"Просимо міську раду захистити інтереси мешканців від неправомірних дій газовиків. Одним із можливих варіантів є розробка та прийняття програми співфінансування встановлення індивідуальних лічильників.
Для обговорення цієї та вироблення інших пропозицій, а також для захисту міською радою прав лучан, просимо у лютому 2017 року у позаробочий час скликати громадські слухання за участі представників міської ради та ПАТ "Волиньгаз", - пише Петро Лавринюк.

"Такі проблеми, які зачіпають інтереси кожного мешканця мають вирішуватись міською радою. Тому, прошу всіх підтримати петицію та виступити проти встановлення загальнобудинкових приладів обліку природного газу", - додає автор петиції
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Квартири приватні, лічильники є частиною комунікацій житла, то ж власники квартир повинні встановлювати лічильники. Нехай навіть дякують за будинковий лічильник, який реально зменшує оплату за газ
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні