--> Луцькі муніципали змушують підприємців збивати бурульки і розчищати сніг | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцькі муніципали змушують підприємців збивати бурульки і розчищати сніг

0
-10
Луцькі муніципали змушують підприємців збивати бурульки і розчищати сніг
Луцькі муніципали перевірили, чи розчищені в місті зупинки громадського транпорту від снігу та дахи будинків від бурульок.

Про це повідомляє Департамент Муніципальної Поліції Луцької міської ради на своїй сторінці у Фейсбуці.

Через погодні умови і для запобігання нещасних випадків, інспекторами відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради, в понеділок, 16 січня, було вжито термінові заходи на території міста, зокрема по проспектах Відродження, Волі, Соборності, Президента Грушевського, вулицях Кравчука, Винниченка, Львівській, Рівненській, Дубнівській, Потебні, Лесі Українки, щодо розчищення від снігу та ожеледі місць посадки-висадки пасажирів на зупинках громадського транспорту, прилеглих до приміщень територій та дахів будинків від бурульок.

За результатами проведеного огляду вулиць міста видано 82 приписи з терміном виконання до 17 січня. Такі приписи отримали: власники торгових павільйонів на зупинках громадського транспорту, аптеки, заклади громадського харчування, магазини.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні