У Ківерцях відремонтували пологове відділення районної лікарні

0
3
У Ківерцях відремонтували пологове відділення районної лікарні
Відкрили першу частинку пологового відділення Ківерцівської районної лікарні.

З обласного бюджету виділили на ремонт пологового відділення понад 470 тисяч гривень, - повідомляє Ківерцівський районний інформаційний портал.

Районна рада співфінансувала роботи на 260 тисяч гривень. На понад 200 тисяч гривень закупили медичного устаткування. Відділення забезпечили сучасним апаратом ультразвукового обстеження.

Відремонтована перша частина пологового відділення відповідає всім вимогам високого рівня надання медичної допомоги, враховуючи температурний режим для новонароджених та породіль.

У відкритій частині пологового відділення відремонтували палати, маніпуляційну, пологову та операційну зали, коридор, санітарні кімнати, душові, санвузли. Створені всі умови для комфортного перебування жінок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні