«Ці люди практично щодня вчиняють злочини», - луцький активіст про місцеве бандитське угруповання

4
3
«Ці люди практично щодня вчиняють злочини», - луцький активіст про місцеве бандитське угруповання
Активіст «Самооборони Волині» Олександр Ніколайчук розповів, що довго працював над тим, аби врешті злочинців спіймали правоохоронці.

Про це він розповів журналістам перед судовим засіданням, на якому мають обрати міру запобіжного заходу двом членам злочинної групи, яку днями затримали у Луцьку.

Нагадаємо, раніше активіст повідомляв, що у Луцьку діє організоване злочинне формування, що налічує кілька десятків чоловік, користується кількома автомобілями, діє злагоджено та професійно. Її члени проникають у квартири, будинки, офісні приміщення, магазини. 15 січня банду спіймали на гарячому.



«У місті є люди, які практично щодня вчиняють злочини. Вони неодноразово затримувались, але щоразу уникали будь-якої відповідальності, тому що була недостатня доказова база», - наголосив Олександр Ніколайчук.

Чоловік каже, що злочинці причетні до стрілянини в патрульних поліцейських на вулиці Винниченка у Луцьку, вони проникають «у будь-які приміщення – квартири, офіси, будинки, магазини, викрадають звідти речі і безслідно зникають».

«Таке враження, що в них серйозні покровителі або в нас така система в країні. Мені складно судити», - додав Ніколайчук.

Він зауважив, що працював тієї ночі, коли затримали грабіжників, а перед цим довго збирав докази для правоохоронних органів, аби врешті спіймати їх.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кришує прокуратура.
Відповісти
Баран! Разом з Ніколайчуком, у якого якраз серйозні покровителі наявні. Звідки інформація про склад, способи та інші деталі у активіста?!
Відповісти
Климчук ананіст вже обісрався, язика в дупу засунув,і до тебе доберемось коля.готуй макінтош
Відповісти
Кришують.Тому й наглі що знають що безнаказані будуть.Як по іншому?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні