--> Це пам'ятники архітектури, - Гунчик про обладнання Іваничівської райлікарні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Це пам'ятники архітектури, - Гунчик про обладнання Іваничівської райлікарні

0
2
Це пам'ятники архітектури, - Гунчик про обладнання Іваничівської райлікарні
Голова облдержадмінстрації Володимир Гунчик був здивований наявністю якісного обладнання у Іваничівській ЦРЛ, але вважає його "пам'ятником архітектури".

Про це він заявив під час оперативної наради у понеділок, 16 січня.

Наявність євроремонту ще не показник для того, аби лікарня стала центром госпітального округу, наголосив Володимир Гунчик.

Нагадаємо, в ОДА пропонують створити на Волині тільки три госпітальні округи з центрами у Луцьку, Ковелі та Нововолинську.

Центральні районні лікарні і надалі функціонуватимуть у районах, наголосили під час наради. А центрами округів стали ті здравниці, де є найкраще обладнання і найкраще кадрове забезпечення.

"Я був здивований якістю приміщень Іваничівської районної лікарні й частиною наявного там обладнання. Але, на превеликий жаль, в Іваничівській районні лікарні це обладнання стоїть пам'ятниками архітектури. Воно не використовується, бо нема лікарів", - зазначив Володимир Гунчик.

Нагадаємо, у 2012-му на добудову цієї медустанови держава виділила 12 мільйонів гривень. Тривалий час заклад був у статусі довгобуду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні