У Луцьку скаржаться на новорічну російську попсу на катку

7
-10
У Луцьку скаржаться на новорічну російську попсу на катку
Лучанка обурилася музикою, яка лунала на ковзанці.

Про це у Фейсбуці написала Марина Плотнікова.

«12 січня вибралися нарешті з друзями на ковзанку у "Снігову Королеву".

І все було весело і гарно, якби не година прослуховування виключно російськомовної попси. Верка Сердючка та ряд совєцьких та російських виконавців пропагувало зустріч Нового року з водочькой і ікоркой та все у такому дусі( це в той час, коли переважна більшість відвідувачів діти та підлітки)», - написала жінка.

Згодом вона попросила книгу скарг, на що їй відповіли, що такої немає, але після зауваження, що книга є обов’язковою у будь-якому закладі, почали видзвонювати менеджерам:

«Один з охоронців почав запевняти, що завтра все зміниться, натомість пані, яка видавала власне ковзани, намагалася вступити з нами у палку дискусію, але марно. Ми сказали, що слухати таку музику - її власний вибір, а ми просто хочемо книгу скарг».

І вже за півгодини дівчині сказали, що книга в адміністрації, а адміністрації немає і запропонували прийти наступного дня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Псевдо патріотизм і популізм зброя для самознищення нації...
Відповісти
У Луцьку дуже багато живе совків, які не тільки папсу слухають , пошлий квартал 95 дивляться...вони можуть російсько-фашистській триколор вивісити на балконі.
Відповісти
То що ж ти у такому Луцьку живеш? Вали куди поодаль від Луцька! :)
Відповісти
Нехай піз....є додому та слухає собі що хоче...
Відповісти
Ви спочатку почитайте устрій, для прикладу, такої європейської країни як Бельгія і як там з трьома державними мовами живуть і не воюють, на лаються один на одного через це, а потім на безвіз і інші європейські цінності засягайте! З такими людьми ніколи в Україні спокою і ладу не буде! :(
Відповісти
У нас війна з Росією, тому у деяких така неприязнь до мови. Сумніваюсь якби була війна між Бельгією і Францією в Брюсселі лунала музика на фр.мові
Відповісти
Допоки кацап буде стріляти по украіінцях до тих пір для украіінців він буде ворогом, і даже мова,і нічого посилатися на Европу,там нема війни!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні