У Луцьку сестри Тельнюк покажуть «Дорогу зі скла»

0
0
У Луцьку сестри Тельнюк покажуть «Дорогу зі скла»
У Луцьку сестри Тельнюк презентують оновлену «Дорогу зі скла».

Одна з найбільш вишуканих програм у виконанні сестер Галі та Лесі Тельнюк «Дорога зі скла» знову зазвучить в Луцьку 29 січня. Захід відбудеться о 18:30 у Палаці культури міста, - повідомляють організатори.

Основу проекту складають вірші Оксани Забужко покладені на музику сестер Тельнюк.

«Дорога зі скла» (музика Лесі Тельнюк) – це музика надії, передана новою українською унікальною вокальною школою з відтінками драматизму, ліризму, інтимності та мелодекламації. Це театральне дійство, висловлене сучасною музично-поетичною мовою.

Супровід, що складається лише з трьох віолончелей, – вишукане тло, на якому інтонації, тексти, що переходять часом на магічний шепіт, підсилюють ефект очищення. У львівській обласній філармонії Галя та Леся тельнюк виступатимуть у супроводі музикантів-віолончелістів,лауреатів міжнародних конкурсів, учасників провідних українських колективів - Ігоря Пацовського, Антона Чайкіна та Святослава Боровика.

Програма «Дорога зі скла» неодноразово була представлена в Україні, США, Великій Британії, Канаді. Луцький концерт передуватиме зустрічі проекту з польськими слухачами.

Як зазначила Оксана Забужко:

«Це цілковито новий синтез слова та музики, новий виток у розвитку сучасної музики і не тільки української, а європейської, світової. Вони творять свій Музичний театр Сестер Тельнюк, який рве публіку і при тому – це дуже тонка робота. Їм вдалося сягнути первинних витоків поетичних, співів давньогрецьких муз, які, як у киплячому тиглі нерозривно були пов’язані з голосом і звуком».

Додаткова інформація: https://www.facebook.com/events/1305739932780317/

Придбати квитки:
- У касі Палацу культури (12:00-14:00, 17:00-19:00)
- На сайті Concert.ua: https://goo.gl/HCx3PE

Довідка: 067 360 08 01, 099 64 24 872


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні