Газ, стрілянина і гроші: як у Ковелі затримували грабіжників

0
2
Газ, стрілянина і гроші: як у Ковелі затримували грабіжників
У багатоквартирному будинку на вулиці Незалежності жінка застала «на гарячому» двох злодіїв, ті сльозогінний газ і втекли.

З’ясувалося, що непрохані гості викрали з помешкання гаманець із грішми, годинник і документи, - повідомляє прес-служба поліцейських.

На місце пригоди прибув наряд патрульної поліції. Дізнавшись у потерпілої прикмети злочинців поліцейські розпочали пошук зловмисників за гарячими слідами.

Поліцейські по слідах вийшли до лісосмуги, де помітили двох чоловіків, які за зовнішніми ознаками відповідали опису потерпілої.

На вимогу поліцейських зупинитися чоловіки не відреагували, натомість почали втікати у різні сторони. Аби затримати зловмисників співробітник групи реагування патрульної поліції використав табельну вогнепальну зброю.

Правоохоронець самостійно затримав одного правопорушника, іншого нападника затримали співробітники Ковельського відділу поліції, які прибули на сигнал допомоги. Внаслідок використання зброї ніхто не постраждав.

«Затримані 39-річний лучанин і 31-річний житель Ковеля. Обидва раніше мали проблеми із законом та притягувалися до кримінальної відповідальності, один за крадіжки та вимагання, а інший – за скоєння умисного вбивства», – повідомив Петро Шпига, начальник Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Санкція статті передбачає від семи до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні