Мене оббрехали, - луцький студент, якого затримали за продаж краденого фотоапарата

3
11
Мене оббрехали, - луцький студент, якого затримали за продаж краденого фотоапарата
Хлопець, якого звинувачують у крадіжці фотоапарата, стверджує, що на нього звели наклеп.

Про це повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Неприємний інцидент трапився з Романом Лукашуком, який купив фотоапарат на ринку, втім, виявилося, що він крадений. Принаймні так стверджує сам Роман.

Зі слів хлопця, коли він вирішив продати техніку, то його затримала поліція і назвала «зловмисником». За наклеп чоловік звернувся в прокуратуру.

Затриманий Роман Лукашук та запевняє, що це наклеп і просить спростувати інформацію.

«На поліцейських, які опублікували дану статтю, вже «вісить» заява в прокуратурі за наклеп. Це я зображений на фото і там дуже легко впізнати мене. Тому надаю Вам всі потрібні матеріали справи і хочу спростування цієї історії», - розповідає пан Роман.

З його слів, фотоапарат купив на Варшавському ринку у приватного підприємця Олександра Романюка за 6000 гривень марки Nikon D700 чорного кольору в спеціальній сумці.

«Документів на фотоапарат не було. Після користування ним, виявилося, що ця техніка мені не потрібна й 03.01.2017-го року я виклав оголошення про продаж на «Оіл ікс» за 8800 гривень. Наступного дня мені відповів невідомий чоловік та ми домовилися про зустріч.

Із цим чоловіком ми домовились зустрітись в Луцьку, в приміщенні одного з торгово-розважальних центрів близько 15 години. Я зустрівся із незнайомим чоловіком, зі слів якого стало відомо, що фотоапарат, який я продавав через інтернет, належить йому. При цьому, він повідомив, що 13.12.2016 року фотоапарат викрали з приміщення його квартири та показав мені документи, де збігався серійний номер. Далі ми поїхали в поліцію», - йдеться в поясненні Романа поліцейським.



Прибувши в міськвідділ, Роман Лукашук добровільно дав фотоапарат для вилучення.

Чоловік вважає, що дії поліцейських протиправні, адже принижують його честь та гідність.

Нагадаємо, луцькі поліцейські затримали знахабнілого крадія.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага. був я там в тій мусарні, теж писав заяву про шахрайство, то цирк такій був(мені відразу тонко намікнули шо навіть шукать небудуть, ціна питання була 3000 грн)
Відповісти
Щось ти Роман забрехався....
Відповісти
Рома не позорся далі! АСТАНАВІСЬ!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні