Волинянина вкотре обрали президентом Федерації хокею України

0
2
Волинянина вкотре обрали президентом Федерації хокею України
Уродженця селища Голоби, колишнього головного податківця України Анатолія Брезвіна вкотре обрали на посаду керівника ФХУ.

Відповідне рішення було прийняте Генеральним конгресом Федерації хокею України ще 22 грудня.

Волинянин Анатолій Брезвін уже втретє зайняв посаду керівника ФХУ. Він є президентом федерації з грудня 2006 року, був переобраний у 2008 та 2012 роках.

Анатолій Брезвін з серпня 2006-го до грудня 2007-го очолював Державну податкову адміністрацію України, депутатом Київської міської ради. Родом із селища Голоби Ковельського району. Перше місце роботи - голобський плодоконсервний завод.

Брезвін не цурається волинського коріння, час від часу допомагає землякам в різних благодійних справах. Як раніше повідомляли ЗМІ, мав плани щодо реконструкції пам'ятки в центрі Голобів - палацу польських магнатів Вільгів. Але пам'ятка дотепер занепадає.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні