Волинські дороги ремонтуватимуть за кошти митниці

1
6
Волинські дороги ремонтуватимуть за кошти митниці
На ремонт волинських доріг загального значення залучатимуть кошти митниці.

Про це повідомив під час оперативної наради у голови ОДА 10 січня директор департаменту фінансів волинської облдержадміністрації Ігор Никитюк, - повідомляє Відомості.

За його словами, держава продовжила програму використання 50% коштів, отриманих від перевиконання доходів Волинської митниці, на ремонти доріг. Тільки у 2017 році їх можна вже буде використовувати на ремонти доріг загального значення.

Програма поширюється на всю Україну. До нині гроші йшли на капітальний ремонт дороги державного значення Луцьк-Радехів-Львів. Всього було залучено майже 220 мільйонів гривень.

Нагадаємо, в кінці 2015 року на прохання тодішнього губернатора Одеси Михаїла Саакашвілі були внесені зміни в Держбюджет країни, за якими 50% коштів від перевиконання планів митних платежів у Волинській, Одеській, Львівській та Чернівецькій областях йшли на ремонт доріг загального користування державного значення.

На Волині - ділянки траси Львів-Луцьк. Сьогодні дозволено кошти використовувати на дороги загального користування регіонів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так і раніше робили! Ви тільки прокинулися? :)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні