--> Столичний блогер попався на старий жарт про маневицьку нафту | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Столичний блогер попався на старий жарт про маневицьку нафту

2
3
Столичний блогер попався на старий жарт про маневицьку нафту
Блогер Олександр Крючков серед приводів гордитися Україною на весь світ називає знахідку величезного родовища нафти на Маневиччині.

Журналіст Олександр Крючков у блозі на "Укрінформ" одним із доказів того, що Україна має повне право називатися найавторитетнішою державою світу, називає одне з недавніх відкриттів на Волині.

Мовляв, "нещодавно у Маневицькому районі Волинської області співробітники Волинського інституту нафти і газу знайшли ще одне величезне родовище нафти, ресурси якого (за словами вчених) дадуть змогу Україні стати поряд із провідними країнами світу".

От тільки публіцист, добираючи докази досягнень України, зарахував до них... першоквітневий жарт. Новина про маневицьке родовище нафти була опублікована 24 каналом, як традиційний журналістський жарт з нагоди 1-го квітня, після чого швидко розійшлася у медіа-просторі.

Зрозуміло, що Волинського інституту нафти і газу не існує. Та звідки про це знати у столиці? Блогер навіть посилається на фахівців неіснуючого закладу:

«Завдяки нафті наша держава нарешті зможе розвиватися так само швидко, як США, Норвегія чи Японія», — запевняють фахівці. Геологи додають, що на 1 квадратному кілометрі площі на Маневицькому родовищі (нафта залягає тут на глибині від 400 до 3800 метрів) можна буде видобувати до рекордних 97 тисяч тонн чорного золота.

Тож Маневичі в змозі позмагатися за першість із найбільшим родовищем нафти у світі в Абу-Дабі".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ідіотській жарт, що підриває довіру до інтернет видань і продукує хаос в країні.
Ось чому не можна вибирати в президенти з "95 кварталу", до якого певно і належать автори цього жарту.
Відповісти
И при каких делах в 1916 году Зеленский??? Может, перед ним хрен знает кто похозяйничал?..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні