З державного бюджету виділили замало коштів на зарплату луцьких медиків

3
2
З державного бюджету виділили замало коштів на зарплату луцьких медиків
З луцького бюджету виділятимуть кошти на медицину, адже в державному бюджеті передбачили замало коштів на галузь.

Про це стало відомо 10 січня під час засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови.

Директор департаменту бюджету та фінансів Луцької міської ради Лілія Єлова повідомила, що цьогоріч з державного бюджету виділили достатньо коштів на виплату зарплати освітянам, оплату енергоносіїв тощо. Однак, в державному бюджеті забракло коштів на медицину, зокрема на зарплати медикам. Тож, аби медичні працівники змогли отримати зароблене, в міському бюджеті додатково передбачили 48 мільйонів гривень.

Водночас жінка запевнила, що зарплати, енергоносії в медзакладах, а також придбання пільгових препаратів будуть профінансовані.

Також чиновниця повідомила, що з 1 січня зростає зарплата освітян. В середньому по місту ріст заробітної плати становить 50% і найбільше він стосується обслуговуючого персоналу.

На думку Лілії Єлової, такий підхід можна назвати «зрівняйлівкою», адже спеціалісти отримуватимуть таку ж зарплату, як і умовно прибиральники. Тож в міському бюджеті передбачили виплати на оздоровлення спеціалістів, аби дещо врівноважити ситуацію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Спасибо с кисточкой жидам!
3200-это счастье!!!!!
За доброту воздаста вам-
Когда лишитесь власти....
Відповісти
Влада сподівається;що підвищення зарплат' прибиральникам' забезпечить електорат на виборах
Дешеві технологіі.
Відповісти
Не такі вже й дурні'прибиральники' як рахує іх лікар і влада. Цей єврейський зехер не пройде.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні