Без драматизму: Гунчик пропонує поділити вільні залишки вкінці лютого

1
9
Без драматизму: Гунчик пропонує поділити вільні залишки вкінці лютого
На Волині нарахували 90 мільйонів вільних залишків. Це - кошти, які вдалося зібрати до обласного бюджету понад заплановані показники.

Про це у вівторок, 10 січня, повідомив директор департаменту фінансів Волинської облдержадмінітсрації Ігор Никитюк.

В області спостерігають позитивну динаміку збільшення надходжень до бюджету: якщо 2014 рік завершили з 12-ма мільйонами вільних залишків, 2016-й - з 50-ма, то у 2016-му - це вже понад 90 мільйонів гривень.

Завдання профільних управлінь облдержадміністрації - зебезпечити розподіл цих грошй відповідно до заяв органів місцевого самоврядування, зазначив під час оперативної наради Володимир Гунчик.

- Ще раз наголошу: розподіл вільних залишків формується на основі заяв, які надають органи місцевого самоврядування, а не на основі викликів в сесійній залі, - каже голова облдержадміністрації.

В облдержадміністрації не бачать "ніякого драматизиму" в тому, що дотепер не прийнятий обласний бюджет на 2017 рік, як і низка місцевих бюджетів. Це, вважають, дає можливість попрацювати над формуванням бюджету ретельніше.

Володимир Гунчик заявив: готує пропозицію голові обради Ігореві Палиці, аби у лютому відбулося дві сесії обласної ради. Чергова, нагадаємо, запланована 2 -го лютого. Окрім неї, є необхідність провести ще одне сесійне зібрання вкінці лютого, де й розглянути бюджетні питання, в тому числі й про розподіл вільних залишків, вважає голова облдержадміністрації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Розподіл буде по сюжету'весілля в малинівці'?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні