Волинянка може стати найкрасивішою волейболісткою України

1
10
Волинянка може стати найкрасивішою волейболісткою України
Нападниця луцької «Волині» Тетяна Яцків стала восьмою учасницею фінального етапу конкурсу, в якому визначать «Міс українського волейболу 2017».

Переможницю нагородять під час фіналу Кубку України, який відбудеться 11 лютого 2017 року, - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

«Конкурс, звичайно, ж цікавий, але я не могла навіть уявити, що переможу. Я дотримуюсь думки, що на Волині – найкрасивіші дівчата. У нас всі дівчата красиві, і між цими красунями вибрали мене... Це було несподівано. Дуже люблю свою команду і ціную своїх колег та подруг, і вірю в те, що ми будемо у фіналі Чемпіонату України боротися за медалі», - розповіла волейболістка.

Волейболом дівчина почала займатися в рідному Івано-Франківську, але гучне ім'я Тетяна заробляє нині під керівництвом Богуслава Галицького у луцькій команді.

У 15 років вона дебютувала за першу команду у матчі жіночої Суперліги, а уже сьогодні є одним із лідерів луцької команди, яка претендує на медалі національної першості. Минулоріч Тетяна Яцків узяла на себе роль лідера атак української юніорської збірної під керівництвом Ольги Датій.

У відбірних раундах волейболістка незмінно ставала однією з найцінніших у складі української команди. У боротьбі за титул «Міс Волинь-2016» Тетяна Яцків лідирувала з першого дня голосування і у підсумку від уболівальників набрала 216 балів!

«Я думаю, що популяризації волейболу цей конкурс ніякої не дає. Хоча, приємно, що федерація старається урізноманітнити навколоволейбольні події. Безперечно на першому місці для мене волейбол. Моє завдання – грати. Найголовніша ціль цього сезону – бути у фіналі чемпіонату і виграти друге місце. А далі можна ставити вищі цілі: ЄВК, ЛЧ, універсіада... Ну і звичайно, хочу дуже подякувати фанам за підтримку», - зізналася Тетяна.

Свої голоси можна буде віддавати за красуню на офіційній сторінці ФВУ у Фейсбуці, а також на офіційному сайті Федерації волейболу України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тема сісьок не відкрита:(
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні