Волинянин знявся у найпопулярнішому українському відео

2
0
Волинянин знявся у найпопулярнішому українському відео
Іще з часів Леоніда Брежнєва та перших телевізорів в Україні існує традиція: зустрічати Новий рік під промову керівника держави. Відтак, новорічне звернення президента – найпопулярніше відео, яке транслюється протягом року.

Президент Петро Порошенко взяв за традицію колективне звернення, залучаючи до своєї промови героїв, бійців АТО, волонтерів, інших видатних українців. Цього року до головних новорічних вітань приєднався волинянин, уродженець с. Щитинь Любешівського району, Андрій Ковальчук. Він – Герой України та генерал-майор Збройних сил України, повідомляє «Нове життя».

Перед тим, як до українців звернувся Петро Порошенко, їх привітали також інші відомі особистості: переможниця Євробачення-2016 Джамала, чемпіони ХV літніх Паралімпійських ігор Єлизавета Мерешко та Максим Крипак, Голова Європейської Ради Дональд Туск та волинянин Андрій Ковальчук.

«Я вірю в нашу армію, своїх побратимів. Бо ніхто, крім нас, не захистить нашу Україну, наших коханих, наших дітей і наш, український, Новий рік!» – прозвучало у його зверненні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Звідки ви взяли, що він генерал-майор Національної гвардії. В "Новому житті" про НГвардію нічого немає. Він генерал-майор Збройних сил України, Герой України. Начальнику штабу — перший заступник командувача високомобільних десантних військ Збройних Сил України. ЗСУ і НГ зовсім різні структури.
Відповісти
Ну да.Бивший комбриг моєї 80 ДШБ.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні