Магазини і зарплатні картки для в'язнів: в Україні реформують тюрми

0
4
Магазини і зарплатні картки для в'язнів: в Україні реформують тюрми
В українських тюрмах можуть з'явитися магазини і особистий зарплатний рахунок в кожного ув'язненого.

Про це заступник міністра України Денис Чернишов повідомив "5 каналу", - пише Еспресо.TV.

У рамках реформування виправних закладів в Україні, вже цього року у тюрмах з'являться магазини, а ще згодом у кожного ув'язненого буде свій особистий зарплатний рахунок

"Ми будемо всюди вводити зарплатні проекти. Це будуть карткові проекти. Коли на конкретну фізичну особу буде відкритий її особистий рахунок, куди буде зараховуватися її заробітна плата. Таким чином не можна буде звичайним олівцем викреслити те, що людина заробила", - зазначив Чернишов.

За його словами, ув'язнений зможе використовувати ці гроші за власним бажанням. Наприклад, купувати в інтернет-магазині або перерахувати зароблені кошти своїм родичам чи після виходу на волю, зможе використати ці гроші для себе.

"Магазини, які ми будемо запускати у цьому році у системі – це маленькі магазинчики. Ми зараз з мережами ведемо перемовини і у цьому році ми почнемо реалізовувати запуск магазинчиків в системі" - розповів заступник міністра.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні