Найкрутіші суперкари 2016 року

0
-4
Найкрутіші суперкари 2016 року
Якщо від покупки нового Lamborghini або McLaren вас утримувало лише небажання проводити час в пробках в салоні вишуканої, але незручної машини - нехай вас більше нічого не бентежить, - пише insider.pro.

Lamborghini

Новий Lamborghini Huracán 580-2 (на топ-фото) вражає ідеальним балансом між агресивністю надпотужного автомобіля і зручністю щоденного ведення. На відміну від багатьох інших Lamborghini, усі 573 кінські сили «йдуть» тільки на задні колеса.

В результаті машина виявляється не менш комфортною, ніж її повнопривідні «родичі», але при цьому швидша і слухняніша. Є й додатковий бонус: ціна починається з 200 тис. доларів, що приблизно на 20% менше вартості більш потужних повнопривідних моделей.

А недавно Lamborghini представила Huracán 580-2 Spyder з відкидним верхом!


McLaren


Цього року McLaren, британський конкурент Lamborghini, представив модель 570GT, що більше орієнтована на подорожі версія «суперкара початкового рівня», McLaren 570S. По-перше, в режимі Normal у цій моделі м'якша підвіска, а по-друге, за спинами пасажирів, над двигуном, є місце для багажу.

570GT - це все відчуття, заради яких купуються надпотужні машини, і унікальна можливість взяти з собою запасну зміну одягу.

Суперкари не стоять на місці і розвиваються в напрямку економії палива і гібридних технологій. Ми вже бачили цю тенденцію на прикладі Porsche 918, Ferrari LaFerrari і McLaren P1 - вони стоять в районі 1 млн доларів.


Acura


Тепер всього за 156 тис. Доларів можна купити гібрид Acura NSX - він зроблений в США і відрізняється досить екзотичним зовнішнім виглядом. Журнал Road & Track назвав його «Суперкар року», і ця машина дивно легко йде по гоночному треку, що не заважає їздити на ній по вузьких вуличках на цілком спокійних швидкостях.

У цьому потужному суперкарі з двигуном V6 з турбонаддувом і трьома електромоторами є в той же час щось ніжно-гіковске: неможливо не намагатися зрозуміти, коли машина бере енергію від батарей, а коли від бензинового двигуна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні