В центрі Луцька роздавали Вифлеємський вогонь миру

0
0
В центрі Луцька роздавали Вифлеємський вогонь миру
Напередодні Різдва Христового волонтери пластуни передали лучанам Вифлеємський вогонь миру та збирали гроші на лікування онкохворих дітей.

Передача вогню громаді відбулася 15 січня на Театральному майдані міста, аби вже до ранкового різдвяного обряду вогонь потрапив до осель вірян, - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Усі охочі мали нагоду запалити свічку від лампадки волонтерів та доєднатися до міжнародної скаутської акції передачі вогню миру з рук в руки через міста та кордони, а також придбати свічки та смаколики, аби підтримати онкохворих дітей.

Так, окрім лампадок з Вифлеємським вогнем на пластунському прилавку були різдвяні свічки ручної роботи та домашнє печиво з ціною від 20 до 120 гривень за гостинець.

За словами пластунів, усі вторговані гроші підуть на підтримку діток, хворих на рак.

Вифлеємський вогонь миру символізує єднання всього світу у мирі та злагоді. Щороку, напередодні Різдва, вогонь, запалений на місці народження Ісуса Христа у Вифлеємі, транспортується до різних країн за допомогою авіатранспорту та стараннями пластунської організації.

Саме із рук в руки, від одного скаутського осередку до іншого, Вифлеємський вогонь долає безліч кордонів і потрапляє до всіх, хто чекає на світло тепла, миру, злагоди і сподівання, яке мандрує із заходу на схід, долаючи кордони і єднаючи християн у переддень Різдва Христового.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні