Судитимуть волинян, які переправляли за кордон нелегалів

0
4
Судитимуть волинян, які переправляли за кордон нелегалів
На Волині судитимуть членів організованої злочинної групи, яка займалася переправлянням нелегалів через кордон з Євросоюзом.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

Прокуратура Волинської області скерувала до суду матеріали кримінального провадження щодо членів організованої злочинної групи у складі двох громадян Гвінеї та двох волинян, які займалася незаконним переправлянням іноземців-нелегалів через державний кордон України.

9 та 14 жовтня минулого року зловмисники переправили у Європу 8 таких мігрантів, які після здійснення незаконного перетину українсько-польського кордону були виявлені нарядами Прикордонної варти Республіки Польща та в порядку реадмісії передані українській стороні.

Волинські правоохоронці викрили схеми переміщення нелегальних мігрантів через кордон, виявили осіб, які причетні до злочину і припинили незаконну діяльність організованої групи.

Членів організованої злочинної групи об
Подальшу долю членів організованої злочинної групи вирішуватиме суд.

Зауважимо, що незаконне переправляння осіб через державний кордон України, вчинене організованою групою, карається позбавленням волі на строк від 7 до 9 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні