--> Тролейбусна реформа: безкоштовно будуть їздити тільки лучани | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Тролейбусна реформа: безкоштовно будуть їздити тільки лучани

1
3
Тролейбусна реформа: безкоштовно будуть їздити тільки лучани
У луцьких тролейбусах безплатно їздитимуть лише лучани, які матимуть спеціальні картки.

Про це у четвер, 5 січня, розповів заступник міського голови Сергій Григоренко під час засідання «бюджетної» комісії міської ради, - повідомляє Волинь Post.

За його словами, також обмежать кількість пільгових поїздок – 4 за добу. Ще планують залучити кондукторів із сторонньої фірми, щоб побороти систему повернення квитків. Це, мовляв, дозволить точно облікувати кількість пільговиків, зменшити «роздутий» коефіцієнт пільговиків – 2,36 та оплачувати проїзд лише для лучан, адже держава не компенсовує пільговий проїзд.

Григоренко пояснив, що на перших порах потрібні інструктори в тролейбусах, які зможуть навчити людей користуватися електронними картками і валідаторами.

Альтернативним рішенням є лише закриття тролейбусного депо у Луцьку. Адже наразі це найбільш дотаційне комунальне підприємство міста, - пояснює Григоренко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не тролейбусне депо закрити, а міськраду з її роздутим штатом дармоїдів, всіх депутатів - гнати поганою мітлою. бо нічого не роблять а тільки лобіюють свої інтереси, та інтереси свої родичів і спонсорів. Скажіть що я не правий?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні