Кіна не буде: з екранів українців зникне «Інтер»

10
-1
Кіна не буде: з екранів українців зникне «Інтер»
Провайдер кабельного телебачення "Ланет" не домовився з Inter Media Group, тому з екранів українців зникнуть 9 телеканалів.

З 11 січня буде припинено трансляцію телеканалів "Інтер", НТН, К1, К2, "Мега", "Піксель", Zoom, "Enter- фільм","Інтер +", - повідомляє Рolitolog.

На своїй сторінці в Facebook директор "Ланет" Мар'ян Івасюк написав про те, що провайдер досяг в переговорах з медіагрупи компромісу по всіх критичних питань (синхронне підписання договорів, пакетне розміщення каналів в соціальному пакеті, розміщення каналів на перших кнопках і т.д.).

"Тим не менш, слідуючи реформаторського духу змін до Закону" Про телебачення і радіомовлення "(щодо уточнення умов Поширення програм телерадіоорганізацій в складі універсальної програмної послуги), спрямованих на лібералізацію економічних відносин учасників ринку кабельного телебачення, ми вирішили підтримати конкуренцію між медіа групами і забезпечити додаткові можливості для незалежних телеканалів ", - зазначив він.

Тому, стимулюючи медіагрупи до конкуренції, у 2017 році в кабельній мережі "Ланет" ретранслюватимуться канали тільки 3 з 4 медіагруп.

Зауважимо, що таке рішення компанія прийняла, грунтуючись на поточних рейтингах телеперегляду, згідно з якими канали Inter Media Group дивляться менше.

"На прохання дистриб'ютора групи Inter Media Group, на час свят (до 10 січня) їх телеканали продовжать ретранслюватись в нашій мережі", - додав директор провайдера.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ніхто і не замітить як і половина їх зникне
Відповісти
Це лише початок... Так і ви зникните і ніхто і не помітить...! Дивіться глибше на проблему!!!
Відповісти
Чому не зникне парашенський рупор 5 канал? Люди треба щось робити з цими сизими голубками.
Відповісти
Я не прихильник інтера! Але чому влада забирає в мене право вибору;що мені дивитись? Зжерли шустера 112кагал змінив ся в гіршу сторону. Вертаємся в совок. .. Знову винувата московська кукушка тимошенко? Чи придумаєте нову казочку для ідіотів.
Відповісти
Це не влада, це провайдер "Ланет" не домовився про ціну з Inter Media Group! Читати навчиться!!!
Відповісти
У Луцьку немає того "Ланету", так що немає чого турбуватись! Але і дивитись там лише по К1 "Орел и решку" цікаво і все! :)
Відповісти
Ти ще напиши що ланет не домовився з шустером і впливає на 112 канал.
Відповісти
Почитайте спочатку закон який вступив у дію з 1 січня, а потім пиз...шіть тут щось!
Відповісти
Туди йому і дорога.Хочете дивитися кремлядське фуфло ставте "тарілку"
Відповісти
Та багато хто і ставить бо по УкрТБ немає що дивитись... нажаль :( У владців з Києва, Луцька та інших - у всіх тарілки стоять, так що не треба тут на "патріотизм" давити!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні