Замість браслетів з’явилися фітнес-трекери кільця

0
0
Замість браслетів з’явилися фітнес-трекери кільця
На ринку з'явиться новий фітнес-трекер в формі кільця.

Motiv Ring - це фітнес-трекер нового покоління, він виконаний у вигляді кільця грифельно-сірого або рожево-золотого кольору, воно всього 8 міліметрів в ширину і поставляється в семи найпопулярніших розмірах, - пише fainaidea.

Незважаючи на свої невеликі габарити трекер виконує всі ті ж функції, він зчитує серцевий ритм, вважає кроки, відстежує дії і режими сну і неспання. Для виконання своїх завдань в кільце вбудований трехосевой акселерометр, оптичний датчик серцевого ритму, а також літієво-іонний акумулятор, який дозволяє працювати цього набору до п'яти днів в автономному режимі.

Ще один приємний момент полягає в тому, що кільце можна не знімати навіть в душі, воно є повністю водонепроникним.

Також, як і всі інші гаджети не мають екрану, Motiv Ring працює спільно зі смартфоном, куди він і надсилає отримані дані. Разом з кільцем йде USB-зарядний пристрій.

Motiv Ring був представлений на цьому тижні на виставці CES 2017 Лас-Вегасі. Поставки почнуться вже навесні цього року, один такий трекер буде коштувати 199 доларів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні