Лучанка поскаржилась на сумнівну акцію у «Sport Life»

7
6
Лучанка поскаржилась на сумнівну акцію у «Sport Life»
Луцький фітнес-клуб з білбордів пропонує позайматись за сто гривень на місяць, однак пізніше з’ясовується, що заплатити доведеться відразу за рік.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написала лучанка Влада Кулик.

Дівчину обурило те, що у спорт-клубі пропонують акційні заняття за 100 гривень на місяць, попри те, що придбати доведеться одразу річний абонемент.

«ОХ ВЖЕ ЦЕЙ МАРКЕТИНГ...Побачила в місті білборди з отакою от акцією. свята закінчуються, тому така пропозиція - дуже актуальна для кожної панянки. чесно зізнатись: я така собі спортсменка, довше двох місяців мої тренування не затягувалися в жодному клубі, тому і звернула увагу на цю акцію. Спробувати потренуватися у "спорт лайфі" - цікаво, але коли відкривався, зразу сказали про клубні картки лише на рік, а я була переконана, що на рік мене не вистачить. а тут - пропозиція на місяць і ще й за такою ціною...», - написала Влада.

«Телефоную. хм. виявляється, ніякого "100 гривень у місяць" немає. а є - "1200 гривень у рік". і ніяких "пробних" занять ні на день, ні на місяць за жодні гроші немає. Крім того, в рекламі "забули" вказати, що акція поширюється лише на заняття у тренажерній залі з 13:00 до 17:00. в суботу і неділю - тренування не входять. також не діє «заморозка» занять», - додала вона.

З її слів, на питання, чому цих деталей не вказують в рекламі, у спорт-клубі відповіли, що не зобов'язані цього робити.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що тут дивного? Побудували - треба терміново гроші "відбити", про гнучку систему знижок забудьте у цьому закладі, не знаєте хто будував і хто власник? :))))))))))))))
Відповісти
1200 у рік , це 100грн в місяць. що не зрозуміло? напевно погано в політеху вчилася.
Відповісти
Це шановний ви погано вчилися. В такому випадку реклама мала звучати так: бла-бла-бла 100грн в місяць, за умов покупки річного абонемента.
Відповісти
От відкриєш свій бізнес і будеш писати,що хочеш. ... Совки полюбляють пересовувати меблі у сусідській квартирі.
Відповісти
В них лише річні абонементи-така фішка.
Відповісти
Новые реформы власти- вот это маркетинг!!! Сплошное словоблудство, а результатов ноль!
Відповісти
Цікава жіночка) Це все одно, що побачити рекламу автомобілю за певну ціну у мінімальній комплектації, звичайно, а прийти у салон та робити кіпіш, що в машині не має кожаного салону, люку, крутої музичної системи та іншого. Це звичайні інструменти маркетингу - показувати саму меньшу ціну.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні