Поліція Волині розшукує автовикрадача з татуюванням

1
4
Поліція Волині розшукує автовикрадача з татуюванням
Волинська поліція розшукує 27-річного жителя райцентру Любомль, якого підозрюють у викраденні автомобіля.

Зокрема, як повідомили у прес-службі ГУНП у Волинській області, чоловіка підозрюють у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального Кодексу України.

Любомльський відділ поліції розшукує Романюка Олександра Володимировича, 21 грудня 1989 року народження, уродженця м. Кам’янець-Подільський, жителя міста Любомль, за підозрою в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального Кодексу України. Підозрюваний ухиляється від слідства та суду.


Прикмети: вік (на вигляд) 27-30 років. Статура тіла середня. Зріст високий (174-185 см). Обличчя по формі кругле, по кольору бліде. Брови за формою прямі. Очі сірі. Рот, губи та вуха середні. Волосся на голові коротке, пряме, русяве (лобна лисина). Голос дзвінкий.

Характерні особливості: татуювання на лівій ріці із надписом «Ліля».

Якщо вам відома будь-яка інформація про місцезнаходження цієї людини просимо невідкладно повідомити поліцію за номерами телефонів: (03377) 2-45-52, 2-47-32, +380685804053 або 102.
Теги: авто, крадій
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ліля)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні