--> Дружина Дзідзьо вперше дала інтерв'ю українським ЗМІ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Дружина Дзідзьо вперше дала інтерв'ю українським ЗМІ

1
15
Дружина Дзідзьо вперше дала інтерв'ю українським ЗМІ
Дружина Дзідзьо, про існування якої мало хто знав, "засвітилася" на відомому телешоу.

У Дзідзьо (Михайла Хоми) є дружина, з якою він разом вже 16 років. Але жодної докладної інформації із «перших уст» про неї досі не звучало, - повідомляє News24.



У відомому телешоу країни несподівано «засвітилася» Ярослава Притула ( або дружина Михайла Хоми), яка розповіла, як складаються їхні з Дзідзьо стосунки та про своє ставлення до шоу-бізу. Вечірка «Найстильніші люди Львова» була осяяна присутністю колоритно вбраної Славці, яка вперше дала інтерв’ю українським ЗМІ.



Вона розповіла, що її чоловік – це не Дзідзьо, а Михайло, що це дві різні постаті в її житті. На питання, як живеться з людиною, у якої, таке собі, «роздвоєння особистості» та змінна борода, жінка відповіла: "Як живеться – краще не питати, це складне питання. Бо, звичайно, бракує уваги, хочеться більше часу проводити разом. Але коли приходить цей час, я його приймаю, як дар"



Пара одружена вже декілька років, проте закохані більше 16 років, з моменту їх знайомства у музучилищі. Потім пара організували гурт, де разом співали. До речі, мало хто знає, але відома пісня «наречена» – це авторська пісня Михайла, він виконував її ще будучи у їхньому спільному гурті «Друзі» до проекту «Дзідзьо».



Щодо своєї співочої кар’єри жінка поділилася таким:"Співаю. В нас є вокальна студія, я займаюся з дітками, навчаю їх. Вважаю, що шоу-бізнес не для жінки, і чоловік має робити кар’єру. А жінка має бути вдома. Чоловік має приїжджати в обігріту хату, а жінка має підтримувати, бути опорою для чоловіка"

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
15

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Красуня
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні