Бабуся MONATIKа показала його дитячі фото

3
1
Бабуся MONATIKа показала його дитячі фото
Бабуся відомого луцького співака MONATIKа показала його кумедні дитячі фото.

Про це повідомляє ТСН.

У програмі «Світське життя. Новорічний карнавал» на запрошення Каті Осадчої у студію завітала бабуся MONATIKa Лариса Петрівна.

Зауважимо, що раніше артист зізнався, що своїм успіхом він завдячує саме бабусі, яка є палкою прихильницею його творчості.

Спеціально для «Світське життя. Новорічний карнавал» Лариса Петрівна привезла з Луцька дитячі фотографії MONATIKa. Катя Осадча відзначила, що в дитинстві в артиста було довге волосся та пухкі щічки.



У дитинстві мене дражнили «Пусиком» через зріст і «Махнатиком» через довге волосся, – зізнався раніше MONATIK в ефірі «Голос. Діти 3»



Лариса Петрівна зізналася, що серед улюблених страв MONATIKa – деруни та вареники. Проте бабуся зірки розповіла, що її внук не дуже перебірливий, тому їсть майже все, що вона готує.

Своєю чергою MONATIK зауважив, що він дуже сумує за бабусиним пюре. Адже смачнішої страви, за словами артиста, він у житті ще не їв.
Наприкінці свого візиту в «Світське життя. Новорічний карнавал» Лариса Петрівна подарувала Каті Осадчій шапочку, зв’язану власноруч.

Нагадаємо, під час шоу «Світське життя. Новорічний карнавал» разом зі співаком з Луцька MONATIKом "запалювали" бабусі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а любові до української мови не навчила.
Відповісти
А хто це?
Відповісти
А це що за рагуль?
В АТО скотиняку разом з бабою!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні