Четверта частина лучан їздить у громадському транспорті безкоштовно

6
-1
Четверта частина лучан їздить у громадському транспорті безкоштовно
Безкоштовно громадським транспортом користуються 55 тисяч лучан

Про це розповів заступник луцького міського голови Тарас Яковлев у ефірі програми «Відкрите місто».

Він розповів, що для міста безкоштовний проїзд пільгових категорій громадян 34 мільйони гривень.

«Це 55 тисяч людей, які мають право на безкоштовний проїзд у луцьку. Здебільшого це пенсіонери, які їздять тролейбусами. Якби вони їздили ще й маршрутками - було б 50 мільйонів. Я вважаю, що для міста з населенням 200 тисяч, безкоштовно возити 55 тисяч – трохи занадто. Це величезне навантаження. І в мене виникають сумніви з приводу доцільності такого процесу. Без образ для людей пенсійного віку, звичайно, що ви потребуєте соціального захисту», - пояснив Яковлев.

Він також зазначив, що було б добре, якби містам дали можливість відкоригувати ту частину пільговиків, які користуються транспортом безкоштовно і з’ясувати, кому справді потрібні ці пільги, а хто може і обійтися.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
шось той Яковлев багато на себе бере. А ще й у мери думає чи балатуватись....та він ні який заступник, не говорячи вже про мера
Відповісти
А рахувати він вміє? 34 млн. поділити на 55 тис. - виходить по 618 грн. на одного пенсіонера. Поділити цю цифру на 2 грн (вартість проїзду) - вийде 309 поїздок на одного пенсіонера в місяць. В місяці в середньому 30 днів.То виходить,що в день 55 тис. пенсіонерів здійснює по 10!!! поїздок тролейбусом! Це схоже на абсурд!Не треба з людей робити дурнів!А тепер питання-в якому кармані опинились гроші,які відмили по цих поїдках?
Відповісти
А може таки краще щоб держава додала ту пільгу до пенсій, а той безплатний атракціон припинити. Бо багато людей живуть по селах і неможуть користуватися такою пільгою як безкоштовний проїзд в тролейбусі. Кожен пенсіонер би вирішив, чи кататись на тролейбусі, чи зеекономити. А деякі пенсіонери їздять щодня на ринок, або по хліб на хліб-завод з двома пересадками , економлячи для себе 30 коп., та витрачаючи для держави 8 грн.. І ще скажу, людина яка працює на підприємстві і платить за проїзд в тролейбусах , неможе нормально їхати, бо тролейбуси завжди забиті пенсіонерами, які постійно кудись мандрують...
Відповісти
Додати пільги в грошовому вигляді до пенсії. Всі-всі пільги. Не буде більше для держави , але буде меньше для шахраїв.
Відповісти
Пропоную половину пенсіонерів забити.
Відповісти
Ще один безграмотний зам, навіть таблички множення і ділення не вивчив. Де ж ти, неук, набрав таку кількість пільговиків? Того Луцька кілька кроків, а ти на пів Києва пільговиків нарахував. Кому очі замилюєш? Де гроші перевізників компенсовані державою?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні