У Луцьку в новорічну ніч знайшли «Женю Лукашина»

3
-8
У Луцьку в новорічну ніч знайшли «Женю Лукашина»
На зупинці у Луцьку у новорічну ніч спав чоловік. Коли його розбудили, він довго не міг прийти в себе. І ще довше не міг повірити, що він у Луцьку, і довго доводив, що він – у Млинові.

Нетверезого чоловіка років 28-ми група «Самооборони Волині» знайшла на зупинці на площі Воз’єднання. Він спав на лавочці, інформує власкор Волинь24.

Коли його розбудили, чоловік довго не міг зрозуміти, що відбувається. Він доводив, що знаходиться у містечку Млинові Рівненської області.

Його посадили у машину й повезли у міськвідділом. Втім, дорогою до гостя повернувся здоровий глузд і реальна оцінка дійсності. Він попросив пояснити йому, де знаходиться автостанція – і пішов туди, аби відправилися найближчим рейсом додому.

При тому чоловік так і не зміг пояснити, як він потрапив до Луцька, від якого до Млинова - більше 30 кіломенрів.

Загалом, за не уточненою інформацією, за ніч правоохоронці, медики і активісти зібрали у Луцьку «урожай» з не менше, ніж двох десятків людей у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Довідка

Як відомо, герой знаменитої радянської комедії "Іронія долі, або З легким паром" Женя Лукашин після пиятики з друзями у новорічну ніч помилково потрапив у Ленінград, але довго не міг у це повірити і доводив, що він - у Москві.


Передрук заборонений.
Теги: новий рік
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дякуємо за дуже корисну довідку.
Відповісти
споюють Украінців
Відповісти
Чому ж украінці дозволяють себе споювати? Ще й масово ведуть жидів до влади?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні