П’яна масова бійка у Луцьку: розбита пляшкою голова, порізана рука, розквашений ніс

1
3
П’яна масова бійка у Луцьку: розбита пляшкою голова, порізана рука, розквашений ніс
У Луцьку на Володимирській,77 – у так званому «худому» будинку – сталася масова бійка за участі близько 15 чоловік: одному з її учасників розбили на голові пляшку, іншому серйозно порізали руку і розбили носа.

За свідченням очевидців, бійка сталася між двома компаніями, які у цьому будинку винаймали квартири для відзначення Нового року, інформує власкор «Волинь24» з посиланням на очевидців бійки.

«Хтось комусь не дав прикурити. А обидві компанії були випивші. Оті почалося…» - розповів один зі свідків.

Коли на місце після виклику прибули правоохоронці, учасники бійки розбіглися. Більше того: ніхто не захотів офіційно заявляти в поліцію про інцидент.

Тим не менше у одного чоловіка була серйозно травмована голова: йому об неї розбили пляшку. Чоловіка забрала швидка, його стан наразі невідомий.

Іншому учаснику серйозно порізали руку: два порізи на долоні вимагали накладення швів, тож чоловіка теж госпіталізували. У нього до того ж був розбитий ніс.



Нагадаємо, 17 листопада 2016 року у цьому ж «худому» будинку на вулиці Володимирській теж сталася масова бійка. Тоді дві компанії не поділили дівчину, і в результаті бійки, крім хлопців, дісталося і дівчині, якій травмували голову.

Передрук заборонено.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
потрібно бика валити відразу.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні