Лучанка поскаржилася на лікарів, які приписали «жіночі» ліки при симптомах застуди

9
8
Лучанка поскаржилася на лікарів, які приписали «жіночі» ліки при симптомах застуди
У Луцькі дівчині з температурою лікарі "швидкої" радили пити парацетамол і перетелефонувати за годину.

Історією свого лікування Елла Яцута поділилася у Фейсбуці.

Дівчина розповіла, що живе у квартирі разом із сусідкою, яка вже ще з понеділка почала скаржитися на біль у горлі і кашель.

Згодом захворіла і Елла. Вона температурила, але до лікаря звернулася лише у середу вночі, коли градусник показував 39,7. В обох дівчат співпадали усі симптоми, крім жару.

Двічі викликали швидку і двічі їм радили пити «Парацетамол».

«Ранок четверга. Йдемо (я ще з температурою) в Комунальний заклад Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги 1 до чергового лікаря. Нас відправили на флюрографію, яка буде готова (увага!) після свят! Після свят, Карл! На чорта мені флюрографія після свят?!» - написала дівчина.

До того ж, пацієнткам з однаковими симптомами, пише дівчина, назначили різне лікування:

«У нас обох ОДНАКОВІ симптоми, але лікування РІЗНЕ. У мене: Аміксин IC, Парацетамол, Ефізол, Доксициклін, Стоптусин. У неї: Бронхостоп, Себідин, Ципрофлоксацин», - написала Елла.
Протягом четверга дівчина пила таблетки: «У мене - весь день рвота (вибачте за натуралізм). Грішила на передозування парацетамолом. Після чергового прийняття препаратів і "їх швидкого виходу" вирішила більше не пити».

Наступного дня вона розповіла про ситуацію мамі, яка порадилася з фармацевтом і з’ясувала, що приписаний Доксициклін – це препарат, який приймають від хвороб «по-жіночому», який справді викликає рвотний рефлекс.

Насамкінець дівчина звернулася до міського голови Луцька Миколи Романюка і Ольги Фреймут з проханням перевірити медичний заклад.
Теги: медицина
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А інструкції почитати самій слабо? Такий брєд пишете, на кого розрахована ваша інфа? Доксициклін від жіночих хвороб... Та самі почитайте інструкцію, перед тим, як друкувати подібні витвори.
Відповісти
Підтримую . Доксациклін --антибіотик , від усіх запальних хвороб і від жіночих також . Якщо вживати натще справді викликає рвоту
Відповісти
А ольга фреймут обовязково вилікує, вона ж профі. Всіх вилікує))))
Відповісти
Скаржниця - як неграмотний дід в тому анекдоті, який наклеїв гірчичники на кожух. А Фреймут не приїде. Сидить дома з другим байстрюком. В "дєкрєтє".
Відповісти
тріпер доксицикліном ликувала чи за врача розумніша.хай мама і лікуе.а в першій полікліниці чудові врачі.
Відповісти
Лікування різне, бо симптоми неоднакові!!! В однієї була температура, а в іншої ні, відповідно лікування різне!!! Почитайте інструкцію до препарату, при лікуванні ЛОР о-в також призначають. Те що є побічні дії, так у всіх препаратів вони є!!!
Відповісти
Дійсно пожалкуємо лікарю
Відповісти
Шо це за брєд??? Читала чи ні?! Лікар для чого??? Щоб призначати, що йому в голову влізе, бо якщо не те, то людина сама має прочитати і вирішити??!!
Відповісти
Лікар щоб лікарняний виписати і то тільки на 5 днів,бо далі їм не можна продовжувати,певно страшна звітність:))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні