--> Гостинці від лісівників: на передову поїхали волинські ялинки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Гостинці від лісівників: на передову поїхали волинські ялинки

2
8
Гостинці від лісівників: на передову поїхали волинські ялинки
Волинські лісівники відправили поштою на передову сосни та ялинки з новорічної плантації.

Аби створити новорічний настрій тим, хто в дні свята служить на передовій, волинські лісівники подбали про ялинки для військових.

Як розповіли у прес-служби облуправління лісового та мисливського господарства, якось військові натякнули волонтерам, що і в умовах війни хочеться прикрасити ялинку. Тому бійців вирішили здивувати: "рідні" волинські ялинки та сосни поїхали на передову.

Дерева з новорічної плантації Мощаницького лісництва державного підприємства «Цуманське лісове господарство» відправили поштою

- Як бонус. Разом із продуктами харчування, які вдалося зібрати завдяки небайдужим громадянам, – зазначає волонтер із смт Цумань Володимир Шнид.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
везти ялинкі. завезіть іх кролику хай ість а хлопців додому.бо покращенням вже пре
Відповісти
Ялинки треба не сперечаюсь, але директор доного держлісгоспу тирить там стільки, що страшне явище разом з старим Бадзяном в мощаницькому лісничтві. І жест доброї волі ніколи не перекриє вами вчиняєме зло, вами вкрадене. Просто ці негідники сміються над простим людом. А прокуратура в же в темі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні